reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Karolku- najjaśniejsze światełko do nieba dla Ciebie!!!
urodziny_hop-bec_5lat_001.JPG

Natalciu ksieżniczko mała, wszystkiego najlepszego w Twoją pierwszą rocznicę

7.jpg

Aniołeczki, opiekujcie sie rodzicami i nie szalejcie za bardzo na imprezkach, bo jak połączycie dzisiaj dwie w jednym to dopiero będzie sie działo!

9410683-tort-urodzinowy.jpg

KAROLKU- dla Ciebie kochanie w dniu piątych urodzin przesyłam całuski do samego Nieba... :* Opiekuj się mamusią i daj jej siły:*

z10919459Q,Walentynkowe-ozdoby--baloniki--79-zl-5-szt-.jpg

Nataleczko- dla Ciebie ślę mnóstwo baloników do Nieba!!! W dniu pierwszych urodzinek móc buziaków!:* Bawcie się dobrze z Aniołkami i bądźcie grzeczni:*

Hej dziewczyny nie było mnie troszke ale to za sprawa tego ze wyladowałam w szpitalu:-( a wiec na weekend niestety nie dotarlismy ... w połowie drogi do Żywca poprosiłam meza zeby zatrzymał sie na jakiejs stacji bo chce siku , jak tylko wysiadłam z samochodu zalała mnie krew :-( wiec szybko do łazienki wymienic wkładke bo tylko je miałm przy sobie i biegiem do auta , szybki telefon do gina on kazał przyjechac do niego na oddział , wiec jechalismy , jeszcze kurcze trafilismy na korek , matko tak sie dłuzyła ta jazda do szpitala ze masakra , siedziałam w aucie i płakałam ze juz po wszytskim ...:-( po 1,5 godzinie dotarlismy wkoncu do spzitala , oczywiscie jak wyszłam z auta znowu chlupło , potem potoczyło sie bardzo szybko izba przyjech i badanie ginekologiczne gdzie zalałam cały fotel , pozniej szybko usg i chwila ciszy i nagle słysze bijace serduszko mojego malenstwa ,tak płakałam ze szczescia ze lekarz pytał z 4 razy czy napewno je słusze , ono tak pieknie biło ... po chwili złe wiesci , jest krwaik duzy.. musiałam zostac , odrazu dali mi konska dawke lekow i do łozka , cały czas lezałam wychodziłam tylko na siku ... dzis wypuscili mnie bo juz nic nie leci nic nie brudzi , przed wyjsciem usg serduszko bije maluszek pieknie sie rozwija ale krwiak nadal jest , zalecenia lezenie w łozku i wychodzenie jedynie za potrzeba no i oczywiscie branie lekow , za tydzien mam wizyte u gina zobaczymy co powie .. boje sie jak cholera , pozytywne myslenie gdzies odeszło w dal ..:-( mam dosc .. nie wiem na czym stoje i jak sie to zakonczy a to dla mnie najgorsze , bo po co sie nastawiac pozytywnie skoro moze z tgeo nic nie wyjsc:-(

Karolku (*)(*)
Nataleczko(*)(*)
Syneczku(*)(*)
Aniołeczki(*)(*)

oj monia czytam twoj post gesia skorka na ciele lzy w oczach... ale jak doczytalam ze serduszko bije to dopiero sie poplakalam ze szczescia trzymam kciuki zeby wszystko dobrze sie skonczylo&&&&&
buziaki dla ciebie i odpoczywaj!! a ty malenstwo rosnij zdrowo i nie stresuj mamusi...

Witam sie i ja z wieczora,

Gosia dolecialam, ciagle rozpakowuje walizki. Pogoda nie rozpieszcza, caly czas pada. Mam nadzieje ze na weekend sie poprawi bo w odwiedziny przylatuje moja siostra i brat. Jest mi jakos dziwnie ze zostawilam wszystko w Polsce.. prace, znajomych... no coz ale moze tak lepiej. Moja Malutka jest tutaj. Moge ja odwiedzac codziennie wiec to pomaga.

Natalko, Karolku nie szalejcie tak na urodzinowej imprezie z aniolkowa banda bo ja tu blyskawice mam :)

Monilka trzymam kciuki zebys juz wiecej takich niespodzianek nie miala... Ja tez w 9 tyg wyladowalam z krwiakiem w szpitalu i przelezalam plackiem 3 tyg. Ale jak Ciebie juz wypuscili to musi byc tylko dobrze. Trzymaj sie kochana. Ja bede trzymala kciuki zeby wszystko potoczylo sie dobrze. Lez w lozku i nie marudz. To wszystko dla Twojego maluszka, wiec warto.

Buziaki z deszczowej Norwegii

Karolku, Natalko Dla Was urodzinowe światełka do nieba
[*]
[*] Bawcie się pięknie na urodzinowej imprezie a mamusiom ześlijcie siłe i uśmiech

Monila... lzy szczęścia popłynęły pod koniec twojego postu. Maluszku siedź grzecznie w brzuszku i rośnij zdrowo. Monilko kciuki mocno zaciśnięte i modlitwy do góry posłane. Aniołkowa Bando proszę się opiekować Ciocią Monilką i Maleństwem!!!!!!

reklama
Do góry