reklama
wiola20121119
Fanka BB :)
Gosiu, ja też mam nadzieję, ze Kacperek był baardzo zmęczony. daj znać rano proszę, czy wszystko w porządku! Ale jak zjadł i śpi spokojnie, to nie może być inaczej.
Margo...każda z nas zadaje sobie to pytanie, dlaczego ja? Mi położna powiedziała, ze Bóg wie, komu zesłać chore dzieci lub małe Aniołki. Nasze dzieci musiały otrzymać ogrom miłości w krótkim czasie, a teraz otrzymują ją jako aniołki. Dobrze wiemy, ze nie każdy potrafi tak kochać...A nasze Aniołki mają tak wiele naszej miłości, że czują ją tam... u góry...
Zaniosłam Wojtusiowi wiatraczek...Zapaliliśmy świeczki...Posiedzieliśmy chwilkę przy jego domku....Pół roku, a mi się wydaje jakby to było wczoraj...Jeszcze prawie czuję jak ruszał sie na mojej piersi dreptajac nóżkami, jak siłował sie i przestawiał głowę z boku na bok z ta wielką rurką...
(*) kochanie moje
(*) Aniołki
Margo...każda z nas zadaje sobie to pytanie, dlaczego ja? Mi położna powiedziała, ze Bóg wie, komu zesłać chore dzieci lub małe Aniołki. Nasze dzieci musiały otrzymać ogrom miłości w krótkim czasie, a teraz otrzymują ją jako aniołki. Dobrze wiemy, ze nie każdy potrafi tak kochać...A nasze Aniołki mają tak wiele naszej miłości, że czują ją tam... u góry...
Zaniosłam Wojtusiowi wiatraczek...Zapaliliśmy świeczki...Posiedzieliśmy chwilkę przy jego domku....Pół roku, a mi się wydaje jakby to było wczoraj...Jeszcze prawie czuję jak ruszał sie na mojej piersi dreptajac nóżkami, jak siłował sie i przestawiał głowę z boku na bok z ta wielką rurką...
(*) kochanie moje
(*) Aniołki
Witajcie Dziewczyny. Ja tak na szybko dzis bo pisze z telefonu. Jestesmy z mezem w Grudziadzu u mojej babci i cioci. W ramach prezentu urodzinowego zrobilam P. niespodzianke i zabralam go na mecz siatkowki do Bydgoszczy na lige swiatowa, a z Bydgoszczy to już mielićmy "rzut beretem" do Grudziądza do rodzinki, to postanowiliśmy zrobić babci niespodziankę Najlepsze w tym wszystkim było to, że przed wyjazdem powiedzialam mężowi ze musze jechac do klienta... Kiedys jezdzil ze mna w te strony do klientow i raz na reklamacje wiec wszystko super zaplanowalam i maz myslal ze naprawde jedziemy do klienta, a nie na mecz
Ale humor i dobry nastrój prysnął... Teraz leze od 2 godzin i mam totalna zalamke. Jak jeszcze bylam w ciazy udalo mi sie okazyjnie kupic fotelik maxi cosi od babki z Grudziadza... Ciocia mi go odebrala i albo miala wyslac albo by sie go jakos przy okazji odebralo... W miedzy czasie ja szukalam drugiego fotelika ale juz nie zdazylam go kupic bo trafilam do szpitala :-( Dzis po obiedzie siedzialam sobie, P. byl w pokoju z ciocia i nagle slysze jak ciocia mowi ze przeciez nasz fotelik jest w szafie i czy chcemy zobaczyc... Ja zesztywnialam i tylko slysze jak P. oglada, ciocia mówi zeby sie nie smucil, ze jeszcze sie nam ten fotelik przyda... No i nagle maz spytal czy chce zobaczyc. Powiedzialam ze tak... i tak jak stanal w drzwiach z tym fotelikiem tak szybko wyszedl bo sie rozryczalam na maxa... :-( Teraz leze i nie mam na nic ochoty... Plakac mi sie chce caly czas.
Eska witaj, bardzo mi przykro, że musimy poznać się w takich okolicznościach. Światełko dla Twoich Aniołków (*)
Ale humor i dobry nastrój prysnął... Teraz leze od 2 godzin i mam totalna zalamke. Jak jeszcze bylam w ciazy udalo mi sie okazyjnie kupic fotelik maxi cosi od babki z Grudziadza... Ciocia mi go odebrala i albo miala wyslac albo by sie go jakos przy okazji odebralo... W miedzy czasie ja szukalam drugiego fotelika ale juz nie zdazylam go kupic bo trafilam do szpitala :-( Dzis po obiedzie siedzialam sobie, P. byl w pokoju z ciocia i nagle slysze jak ciocia mowi ze przeciez nasz fotelik jest w szafie i czy chcemy zobaczyc... Ja zesztywnialam i tylko slysze jak P. oglada, ciocia mówi zeby sie nie smucil, ze jeszcze sie nam ten fotelik przyda... No i nagle maz spytal czy chce zobaczyc. Powiedzialam ze tak... i tak jak stanal w drzwiach z tym fotelikiem tak szybko wyszedl bo sie rozryczalam na maxa... :-( Teraz leze i nie mam na nic ochoty... Plakac mi sie chce caly czas.
Eska witaj, bardzo mi przykro, że musimy poznać się w takich okolicznościach. Światełko dla Twoich Aniołków (*)
Ostatnia edycja:
Witam. Jeszcze nigdy mnie tu nie było. A teraz... Leze jeszcze w szpitalu 5 dzień sama na sali... Leze i myślę... Przyjechałam tylko z 40 stopni gorączki i bólem kręgosłupa a okazało się ze jestem w 14 tygodniu bez tetna... Dlaczego nie wiedziałam wcześniej ... A co jak wyjde ze szpitala trzeba iść zarejestrować w usc nadać imię... Jak??????? Nie mam tyle siły
gosiulek73
mama K&K&A
Wiolu przepraszam ze dopiero teraz ale wczesniej nie miałam jak.Tak z Kacprem wszystko dobrze.
Kubuniu Kochany ciocia pamiętała o TObie przez cały dzień. Słoneczka,misiów,kolorowych baloników i usmiechu mamusi i tatusia
Kubuniu Kochany ciocia pamiętała o TObie przez cały dzień. Słoneczka,misiów,kolorowych baloników i usmiechu mamusi i tatusia
Ostatnia edycja:
Kubusiu z okazji Twoich urodzinek duzo prezentów od innych Aniolkow
opiekuj sie swoimi rodzicami i braciszkiem
Kajus jestem, czasem czytam ale cos ostatnio nie mam weny ;( brak mi Kuby , do tego w pracy sajgon i znów kontrol;( mam juz tego dosc
Skarbie mój (***)
Aniolki (***)
witam nowe Aniolkowe Mamusie - przykro mi ze tez musicie tak cierpieć ...
Załączniki
Ostatnia edycja:
wiola20121119
Fanka BB :)
Kubusiu, kolorowe baloniki dla Ciebie...
Ciocia Ci piękne kolory do nieba wysyła, aby wczorajszą zabawę mozna było dzisiaj poprawić.
Tekla-przytulam mocno...niespodzianka super, świetnie to zorganizowałaś.
ja też mam ostatnio gorsze momenty, teraz pilnujemy wcześniaczka, męża chrześniaka i też mam dziwne mysli...Maly naprawdę miał bardzo dużo szczęścia, 29 tydzień, wszystko ok, tylko zabiegi na oczka miał i wnioskuję, ze troszkę gorzej słyszy, poza tym mądrala mały :-)
Jak na niego patrzę to cieszę się, ze jest. Dobrze, ze niektórym dzieciom sie udaje...
Anetko -spokojnie, zapytaj o wszystko lekarzy, powinni Ci wytłumaczyć wszystko. Jak będzie potrzebowała pisz, pomozemy, pokierujemy co i w jakiej kolejności załatwić. Przytulam mocno!!! Czasem dowiadujemy sie o ciąży późno (moja znajoma ma 4 dzieci i za każdym razem dowiadywała sie w 5 miesiacu, normalnie miesiączkowała, nie tyła...)
(*) Aniołki
(*) Syneczku
(*) Kubusiu
(*) Juleczko
(*) Karolku
(*)Kaspianku
(*)Dominiczku
gosiulek73
mama K&K&A
Wczoraj napisałam a zaraz Kacper się obudził z płaczem i bólem głowy.Nie wiem od czego.W kościele aż się popłakałam ze stresu.Bardzo się o niego martwię.
reklama
gosiulek73
mama K&K&A
Marka spóźnione,Wiolu dzisiejsze.....
Dziewczyny wszystkiego najlepszego.Mnóstwo siły i uśmiechu.Jak najwięcej nadziei i optymizmu....Radości,prawdziwej,szczerej i zdrówka dla dzieciaczków
Dziewczyny wszystkiego najlepszego.Mnóstwo siły i uśmiechu.Jak najwięcej nadziei i optymizmu....Radości,prawdziwej,szczerej i zdrówka dla dzieciaczków
Podziel się: