reklama
gosiulek73
mama K&K&A
Bibi byliśmy w dniu kiedy wymiotował. Później już nie. Nie skarży się na nic a ja obserwuję go wzmożonym wzrokiem.
kaja2010
Fanka BB :)
Gosiu to dobrze, że już ok. Praktycznie w tej samej chwili co napisałaś o Kacprze z moim Fifim też zaczęło coś się dziać. Jest ospały, nie ma apetytu i strasznie marudzi. Wydaje mi się, że to przez zęby, ale sama nie wiem....
Kubusiu kolorowe urodzinowe światełka dla Ciebie (*)(*)(*)(*)
Wiolka, Marka wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń!!!!!
Teraz może być mnie mniej, bo sezon wakacyjny uważam za otwarty. Z racji tego, że mieszkam blisko morza to co roku mamy co chwile gości przez wakacje. Teraz przez tydzień jest teściu i rodzeństwo S., więc jest co robić.
Kubusiu kolorowe urodzinowe światełka dla Ciebie (*)(*)(*)(*)
Wiolka, Marka wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń!!!!!
Teraz może być mnie mniej, bo sezon wakacyjny uważam za otwarty. Z racji tego, że mieszkam blisko morza to co roku mamy co chwile gości przez wakacje. Teraz przez tydzień jest teściu i rodzeństwo S., więc jest co robić.
dorka895
Zaangażowana w BB
Babinko jest dużo racji w tym co piszesz, żąl że nasze ukochane dziecko jest aniołkiem zawsze jest trochę większy gdy dziecko jest duże ale nie z tej racji tylko dlatego, że wspomnień jest więcej i zdjęć My mamy noworodków możęmy tylko wyobrażać sobie jakby zachowywało się nasze maleństwo. W tym roku mija 2 lata od odejścia moich kruszynek i nadal mi jednakowo ciężko aż coś kłuje w klatce. Ale dam radę jak zawsze muszę dać.
Mój mąż chyba mnie rozumie bo zdarzało się wcześniej gdy usypiałam Frania płakać wtedy on przytulał nas i płakał razem ze mną łzy są takie oczyszczające
Mój mąż chyba mnie rozumie bo zdarzało się wcześniej gdy usypiałam Frania płakać wtedy on przytulał nas i płakał razem ze mną łzy są takie oczyszczające
dorka895
Zaangażowana w BB
O tak mika ja zaszłam w ciąże zaraz po urodzeniu Michałka (*) może w miesiąc po tak, że na koniec września wiedziałam, ze jestem w ciąży i każdego dnia myślałam czy powtórzy się scenariusz z pierwszej ciąży. Nawet w pracy powiedziałam dopiero po 20 tygodniu a że zostało trochę po bliżniakach więc nikt nie podejrzewał. ale miałam świra takiego, że chciała kupić aparat do ktg i takie różne inne rzeczy. które wydawały mi się niezbędne a na wizytę do lekarza i usg chciałam chodzić codzienne. Niestety nie zapomina się a aniołakch raczej myśli się i porównuje. jakby nie było tylko takie wspomnienia mamy.
Aniołkowa gromado (*)
Fasolinki &&&&&&
Aniołkowa gromado (*)
Fasolinki &&&&&&
wiola20121119
witam sie z samego rano, wczoraj biegałam, załatwiałam, ale dzisiaj jestem...
tylko jakas niewyraźna...
i stresu troszkę jest...
ale mam nadzieję, ze jakos sie poukłada
Gosiu jak mały? Wymiotował jeszcze?
Kaja a co u Was, rzeczywiscie ząbki?
tylko jakas niewyraźna...
i stresu troszkę jest...
ale mam nadzieję, ze jakos sie poukłada
Gosiu jak mały? Wymiotował jeszcze?
Kaja a co u Was, rzeczywiscie ząbki?
gosiulek73
mama K&K&A
Wiolu ok tylko dzisiaj zaczał kaszleć.
Tekla i co z fotelikiem?
Anetka przykro mi.
Margo wylądowałaś?
Kaja jak Filip?
Wobraźcie sobie że przyjechał facet poprawiać podłogę.Był tak pewny siebie,nie dający się przekonać że w końcu uciekł się do czegoś czego nie powinien.Mówi do nas coś w tym rodzaju że po co nam piękny dom,czy nie lepiej budować dom wieczny
Noż kuźwa. Powiedziałam mu że o domu wiecznym rozmawiać nie bedziemy.Zlecilismy robotę i prosimy by była należycie wykonana.
A ten dalej swoje.Nie wytrzymałam już i powiedziałam że to czy my dom wieczny budujemy nie powinno go obchodzić,że jutro jest 5rocznica urodzin naszego dziecka które nie żyje.Rozpłakałam się.
Wtedy się ocknął. Przepraszał i zrobił.Czy dobrze? Nie do końca jestem pewna.
S. potem mówi:jehowy czy co?
Za wszelką cenę nie chciał dokładać ze swojej kieszeni.
Jak można?
Andrzejku (*)
Tekla i co z fotelikiem?
Anetka przykro mi.
Margo wylądowałaś?
Kaja jak Filip?
Wobraźcie sobie że przyjechał facet poprawiać podłogę.Był tak pewny siebie,nie dający się przekonać że w końcu uciekł się do czegoś czego nie powinien.Mówi do nas coś w tym rodzaju że po co nam piękny dom,czy nie lepiej budować dom wieczny
Noż kuźwa. Powiedziałam mu że o domu wiecznym rozmawiać nie bedziemy.Zlecilismy robotę i prosimy by była należycie wykonana.
A ten dalej swoje.Nie wytrzymałam już i powiedziałam że to czy my dom wieczny budujemy nie powinno go obchodzić,że jutro jest 5rocznica urodzin naszego dziecka które nie żyje.Rozpłakałam się.
Wtedy się ocknął. Przepraszał i zrobił.Czy dobrze? Nie do końca jestem pewna.
S. potem mówi:jehowy czy co?
Za wszelką cenę nie chciał dokładać ze swojej kieszeni.
Jak można?
Andrzejku (*)
kaja2010
Hej,
Z Filipkiem już lepiej, dziękuje. Apetyt mu wrócił i już tak marudny i śpiacy nie jest, tylko jeszcze kupka nie jest taka jak być powinna. Nie wiem czy to jakiś wirus był czy to jednak te zęby...
Gosia co za bezczelny typ!!!!
Karolku baw się dobrze z Aniołkową bandą, w końcu dziś Twoje urodzinki . Całuję Cię mocno!!! (*)(*)(*)
Z Filipkiem już lepiej, dziękuje. Apetyt mu wrócił i już tak marudny i śpiacy nie jest, tylko jeszcze kupka nie jest taka jak być powinna. Nie wiem czy to jakiś wirus był czy to jednak te zęby...
Gosia co za bezczelny typ!!!!
Karolku baw się dobrze z Aniołkową bandą, w końcu dziś Twoje urodzinki . Całuję Cię mocno!!! (*)(*)(*)
Karolku, milion kolorowych światełek i piła do grania w Twoje urodzinki!!! (*)(*)(*)
Natalko, w dniu Twoich urodzinek przesyłam światełka i lale (*)(*)(*)
Kaspianku, Dominiczku, tęsknię... tak bardzo kocham :* (*)(*)(*)
Gosiulka... fotelik został u babci, chciałam go na początku zabrać, ale nie dałam rady. Całą drogę do domu bym się katowała, że wieziemy pusty fotelik, a w domu zapewne tylko milion łez bym wylała.
Natalko, w dniu Twoich urodzinek przesyłam światełka i lale (*)(*)(*)
Kaspianku, Dominiczku, tęsknię... tak bardzo kocham :* (*)(*)(*)
Gosiulka... fotelik został u babci, chciałam go na początku zabrać, ale nie dałam rady. Całą drogę do domu bym się katowała, że wieziemy pusty fotelik, a w domu zapewne tylko milion łez bym wylała.
Załączniki
reklama
kojotek911
Zaangażowana w BB
Witam kochane. Dawno mnie tu nie bylo sadze,ze nawet nie zdaze nadrobic,wiec postaram sie byc na biezaco od tej chwili
Dla wszystkich Aniołkow najjasniejsze swiatelka do nieba (*)(*)(*)
Dla wszystkich Aniołkow najjasniejsze swiatelka do nieba (*)(*)(*)
Podziel się: