Gratulacje. Trzymam kciuki żeby było wszystko ok. Napisz proszę ile Cię to wszystko kosztowało i jakim protokołem byłaś prowadzona. Długo się staraliście przed podjęciem takiej decyzji?Hej taaaak udało się.. beta wskazuje na ciążę ale nie cieszę się jeszcze jakiś bardzo, do pierwszego USG.. żeby nie okazało się że znowu pozamaciczna...
reklama
Dzięki protokół krótki, koszt na ten moment to około 11000 z lekami już, mam wszystkie paragony z kliniki itd to w wolnej chwili podlicze staraliśmy się krótko.. w grudniu 2020 zaczęliśmy, w styczniu się udało ale okazało się że pozamaciczna, po laparoskopii zrobiłam badanie drożności jajowodów, oba niedrożne.. od razu zaczelismy procedurę in vitroGratulacje. Trzymam kciuki żeby było wszystko ok. Napisz proszę ile Cię to wszystko kosztowało i jakim protokołem byłaś prowadzona. Długo się staraliście przed podjęciem takiej decyzji?
Dzięki za informację.Dzięki protokół krótki, koszt na ten moment to około 11000 z lekami już, mam wszystkie paragony z kliniki itd to w wolnej chwili podlicze staraliśmy się krótko.. w grudniu 2020 zaczęliśmy, w styczniu się udało ale okazało się że pozamaciczna, po laparoskopii zrobiłam badanie drożności jajowodów, oba niedrożne.. od razu zaczelismy procedurę in vitro
Tykaweronika
Fanka BB :)
Cześć ! Czy komuś z Was udało się in vitro w Lublinie? Abo Ovo czy owum ? Za którym razem ?
Może polecacie jakiegoś lekarza ?
Tykaweronika
Witam. My z mężem również chodziliśmy do ovum w Lublinie. Ta klinika nie wzbudziła naszego zaufania. Po dwóch wizytach lekarz chciał nas wysłać na in vitro bo stwierdził że nie ma innej możliwości . Na badania wysyła tylko na nasienie i to co jakieś trzy tygodnie. Zmieniliśmy klinikę i mąż poszedł na badania nasienia gdzie kierownik laboratorium do nas zadzwonił a powiedzieliśmy mu całą sytuację zlecił konkretne badania naprawdę podszedł do nas bardzo profesjonalnie i przez 10 minut rozmowy przez telefon dowiedzieliśmy się więcej niech po wizytach w ovum .polecam skontaktować się jeszcze z Kliniką proviva która jest również w Lublinie przy ulicy Chodźki 13.Cześć ! Czy komuś z Was udało się in vitro w Lublinie? Abo Ovo czy owum ? Za którym razem ?
Nam udało się in vitro w Warszawie w Klinice Bocian u Jarosława Niemoczyńskiego. Z Lublina nie jest tam tak daleko *spam*Cześć ! Czy komuś z Was udało się in vitro w Lublinie? Abo Ovo czy owum ? Za którym razem ?
Cześć ! Czy komuś z Was udało się in vitro w Lublinie? Abo Ovo czy owum ? Za którym razem ?
Jestem z Lublina. Leczyłam się u dr Włącz. Świetna lekarz ale niestety jeśli chodzi o in vitro to jest embriolog i ambulatorium a największe doświadczenie i sprzet mają w Białymstoku i tam się też teraz leczę - bocian dr mrugacz. O wynikach napisze
Włach nie WlaczJestem z Lublina. Leczyłam się u dr Włącz. Świetna lekarz ale niestety jeśli chodzi o in vitro to jest embriolog i ambulatorium a największe doświadczenie i sprzet mają w Białymstoku i tam się też teraz leczę - bocian dr mrugacz. O wynikach napisze
agaaataaaa
Hej, odświeżam wątek
Czy ktoś jeszcze coś powie o in vitro w Lublinie? Komu się udało i gdzie?
reklama
Hej,Hej, odświeżam wątek
Mi się udało w ovum pierwsze podejście, 3 zarodki uzyskaliśmy, pierwszy transfer udany obecnie jestem w 16 tygodniu ciąży.