reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lublin - kto po in vitro w Lublinie ?

Ja niestety ale nic takiego nie mam, nie brałam ale też się chętnie dowiem 😊
Jeśli chodzi o omega to ja biorę Gold omega od Olimp- ma dobry skład ale nie polecał mi go lekarz tylko sama znalazłam.
dziewczyny gdzie kupowaliście w Lublinie leki do stymulacji ? Ja szukam Gonal F 900 i jest tylko w jednej apttece i to jedna sztuka :( zastanawiam się czy nie wyświetla się może na tych stronach „kto ma lek” itd ;)

reklama
Jeśli chodzi o omega to ja biorę Gold omega od Olimp- ma dobry skład ale nie polecał mi go lekarz tylko sama znalazłam.
dziewczyny gdzie kupowaliście w Lublinie leki do stymulacji ? Ja szukam Gonal F 900 i jest tylko w jednej apttece i to jedna sztuka :( zastanawiam się czy nie wyświetla się może na tych stronach „kto ma lek” itd ;)
Ja kupowałam na ul. Jutrzenki ale nie pamiętam numeru, tak wzdłuż ulicy są różne punkty, kwiaciarnia, stylistka paznokcie itd i obok jest apteka. Natomiast ja brałam bemfole i orgalutran. Też mieli od ręki jedno opakowanie ale na drugi dzień zamówili i miałam całość recepty do odebrania :)

wszystkie leki do stymulacji kupowałam na ulicy tatarakowej 😉 nie zdarzyło mi się, żeby jakiegoś leku brakowało

Dzięki dziewczyny;) coś nie mam szczęścia z tymi lekami, ale poprosiłam żeby mi pani domówila mniejsze dawki i kupię 3 zamiast 1:)
Jutro pierwszy zastrzyk także zaczynam tą nową pierwszą drogę ;)

reklama
Do góry