reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lublin - kto po in vitro w Lublinie ?

Cześć ! Czy komuś z Was udało się in vitro w Lublinie? Abo Ovo czy owum ? Za którym razem ?
Może polecacie jakiegoś lekarza ?
Uciekaj z Lublina!! Oni dopiero raczkują... 6 lat temu u nich zaczynałam i miałam pełne 5 programów, trwało to kilka lat... do 19 roku.
Moje 2 znajome w Lublinie w abo obo ( jedna 12 transferów- po 3 programach, druga owym - 8 transferów po jednym programie) zadna z nich nawet nie zaciążyła ani razu. Nie umiejętnie podają zarodek, nie umiejętnie wszystko robia, a przedewszystkim brak delikatności i dobrania leków daje wiele go życzenia.
Moje znajome wyżej wspomniane wyjechaly do białegostoku do jednej z najlepszych klinik w Polsce i wszystko zupełnie inaczej wyglądało, u każdej. Wtedy jak się wymienialiśmy spostrzezeniami i porównaniem byłyśmy w szoku ze taka różnica i wszystko inaczej robią.... Każda z nich po pierwszym transferze w Białymstoku zazaciążyła. A ja dołączyłam za namowa ich i pojechałam również. Po półtora miesiąca byłam już w ciąży...

reklama
Uciekaj z Lublina!! Oni dopiero raczkują... 6 lat temu u nich zaczynałam i miałam pełne 5 programów, trwało to kilka lat... do 19 roku.
Moje 2 znajome w Lublinie w abo obo ( jedna 12 transferów- po 3 programach, druga owym - 8 transferów po jednym programie) zadna z nich nawet nie zaciążyła ani razu. Nie umiejętnie podają zarodek, nie umiejętnie wszystko robia, a przedewszystkim brak delikatności i dobrania leków daje wiele go życzenia.
Moje znajome wyżej wspomniane wyjechaly do białegostoku do jednej z najlepszych klinik w Polsce i wszystko zupełnie inaczej wyglądało, u każdej. Wtedy jak się wymienialiśmy spostrzezeniami i porównaniem byłyśmy w szoku ze taka różnica i wszystko inaczej robią.... Każda z nich po pierwszym transferze w Białymstoku zazaciążyła. A ja dołączyłam za namowa ich i pojechałam również. Po półtora miesiąca byłam już w ciąży...

A w której ki

Dziękuję za odpowiedź;) ostatecznie zdecydowaliśmy się na Warszawę, jest względnie blisko a tam też ponoć mają dobre kliniki. W piątek mamy drugą wizytę, oby ostatnią przed startem procedury ;)

Hej a jakie kwasy omega 3 polecacie dla osób starających się o ciążę? Może macie coś sprawdzonego, dobrego albo polecanego przez lekarza?

reklama
Do góry