reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lubelanki o sobie !

reklama
Bardzo chciałabym dołączyć do was na wątku Lublina :-)
Tak więc napiszę kilka słów o sobie. Jestem 19 letnią mamusią w 4 miesiącu ciąży. Interesuję się typowo babskimi sprawami... szaleję za kwiatami doniczkowymi (po mamusi), co prawda uczę się gotować... no niestety dopiero zaczynam swoją karierę kulinarną. Próbowałam kiedyś na drutach robić ale to nie jest odpowiednie zajęcie na moją cierpliwość :)
co więcej? bardzo chciałam iść na studia, ale dzidzia przesunęła troszkę moje plany... i się wybieram dopiero w przyszłym roku na Wyższą Szkołę Nauk Społecznych, na kierunek dietetyka :-)

w wolnych chwilach czytam wiele czasopism, aktualnie "Mamo to ja", "Będę mamą". Moją bardzo poważna wadą są częste zakupy... ja nie mogę mieć dużo pieniędzy w portfelu bo zaraz ich nie mam (dlatego mąż trzyma kasę:-))
niedługo przeprowadzam się na Czechów :)

i jak pisałam na spotkaniach będę w hotelu Mercury na 14:30 :-)

karlita no to dopiero miła niespodzianka:-)
No już mamy nadzieję że w czerwcu zobaczymy na oczy klucze do naszego mieszkania.

To i ja sie w koncu przedstawie:)

Mam na imie Iwona. Mam dwoch wspanialych synkow - Tymka i Szymonka. Kochanego meza tez posiadam;-) Jestem nauczycielką przedszkola i uwielbiam ta pracę. Obecnie wychowuje swoje dzieci na ludzi, hihi ;-) ;-)mam nadzieje ze to będzie ta rzecz, o ktorej kiedys powiem, że naprawdę mi w życiu wyszla.
Troche samotnie czuje sie w Lublinie, bo nie mam tu rodziny, a i przyjaznie zostawilam gdzies daleko... Dlatego tak licze na Was i na spotkania, bo mimo ze mam moją malą rodzinkę to nie jestem typem samotnika i potrzeba mi ludzi do życia ;-)
aaaa i marze o wlasnym domku,wiec jak macie namiary ma niedrogą dzialke pod Lublinem to ja bardzo chętnie;-)

reklama
Do góry