reklama
Ewi82
Fanka BB :)
Mam na imię Ewelina. Mam 29 lat i mieszkam w Świdniku. Jestem mamą 7 miesięcznej Hani i żoną od czerwca 2010. Skończyłam studia, obecnie kończę drugi kierunek i bardzo ciężko mi to idzie mimo że temat pracy dyplomowej na czasie bo o czynnikach warunkujących rozwój dziecka i o zabawie. Pracuję w handlu. Wróciłam do pracy od października i czasami nie wiem jak się nazywam bo zdecydowaliśmy się nie brać niańki tylko mijać się z mężem. To tak w dużym skrócie
normatywna
Witaj w klubie ja tez jestem po agrobiznesie :-)Skończyłam agrobiznes a teraz robię kwalifikacje pedagogiczne. A mieszkam w Świdniku na Wschodzie. Też jesteś ze Świdnika?
Witajcie Mamuśki Lubelanki
Mam na imię Karina, jeszcze 29lat Mam synka Gabryśka i mężusia Darusia
Mieszkam w Jastkowie od pół roku to strony męża, wcześniej mieszkaliśmy w Warszawie, skąd ja pochodzę... życie potrafi zaskakiwać...
Obecnie przebywam na urlopie wychowawczym i jestem mamą na pełen etat , z zawodu jestem fryzjerem - stylistą
Pozdrawiam serdecznie Mamuśki i ich Rodzinki
Kariska82
Mieszkam w Jastkowie od pół roku to strony męża, wcześniej mieszkaliśmy w Warszawie, skąd ja pochodzę... życie potrafi zaskakiwać...
Obecnie przebywam na urlopie wychowawczym i jestem mamą na pełen etat , z zawodu jestem fryzjerem - stylistą
Kariska82
sunday_
Witajcie Mamuśki Lubelanki
Kariska82
Witaj, zapraszam na główny wątek https://www.babyboom.pl/forum/lublin-f203/czy-sa-tu-jakies-mamy-z-lublina-321/
witajcie dziewczyny tak nie smialo to zajrzalam i postanowilam sie przywitac, mamnadzieje ze mnienie wypedzicie bo juz zapewne tworzycie zgrana grupe
mam na imie marta (lat 28 jeszcze hehhe)mieszkam w ciecierzynie pod lublinem. jestem mama dwojki maluchow- 5-letniej dominisi i prawie 8 miesiecznego norberta. z zawodu jestem anglistka i tym sie zajmuje popoludniami a tak w ogole to jestem mila, symatyczna i pomocna hehhe to sie zareklamowałam
mam na imie marta (lat 28 jeszcze hehhe)mieszkam w ciecierzynie pod lublinem. jestem mama dwojki maluchow- 5-letniej dominisi i prawie 8 miesiecznego norberta. z zawodu jestem anglistka i tym sie zajmuje popoludniami a tak w ogole to jestem mila, symatyczna i pomocna hehhe to sie zareklamowałam
Ostatnia edycja:
reklama
witamy witamy i zapraszamy do wątku głównego :-)
https://www.babyboom.pl/forum/lublin-f203/czy-sa-tu-jakies-mamy-z-lublina-321/
Kolejny Norbuś :-) mój synio też Norbert :-)
https://www.babyboom.pl/forum/lublin-f203/czy-sa-tu-jakies-mamy-z-lublina-321/
Kolejny Norbuś :-) mój synio też Norbert :-)