Ja wlasnie jestem w trakcie prania i piore w 40stopniach, a proszek to tak: ECOVER - jest w tesco lub w zdrowej zywnosci bez zapachowy (czy dobry niewiem) i FAIRY ale non-bio softener - zapachowy (ten jest polecany przez pampersa i babki w aptece. Jednak niektore polki probuja prac np w vizirze i mowia zeby spr czy uczula jezeli nie to mozna zostawic (nie polecam)
Kosmetyki np do hig. intymnej sciagam z pl, sudocrem polecaja bardzo, ale rowniez bepanthem stosowany takze do zniszczonych karmieniem sutkow z pl (czy jest tutaj niewiem), sol fizjologiczna, fiolet i jakis odkazacz do jamy ustnej dzidzi z pl. Szczerze mowiac to nigdy nie pytalam czego tutaj uzywaja jak bede u lekarza teraz to wypytam. Sciagam z pl z niewiedzy, a tam mama pomaga. Co do odkazania pepka tez musze dzialac bo nic w sumie nie mam.
Pieluchy tetrowe sa w Tesco, ale wychodzi duzo drozej.
Tez slyszalam ze johnson moze uczulac.
Do kapieli dzidzi polecaja rumianek:-)
Sim77 dzieki za odp w spr laktatora, zrobie tak jak napisalas - poczekam
Niewiem jak wy dziewczyny, ale ja odnosze wrazenie ze wielu rzeczy tutaj poprostu nie ma, i w ogole podejscie jest luzik co nie jest takie zle...
Pozdrawiam
Kosmetyki np do hig. intymnej sciagam z pl, sudocrem polecaja bardzo, ale rowniez bepanthem stosowany takze do zniszczonych karmieniem sutkow z pl (czy jest tutaj niewiem), sol fizjologiczna, fiolet i jakis odkazacz do jamy ustnej dzidzi z pl. Szczerze mowiac to nigdy nie pytalam czego tutaj uzywaja jak bede u lekarza teraz to wypytam. Sciagam z pl z niewiedzy, a tam mama pomaga. Co do odkazania pepka tez musze dzialac bo nic w sumie nie mam.
Pieluchy tetrowe sa w Tesco, ale wychodzi duzo drozej.
Tez slyszalam ze johnson moze uczulac.
Do kapieli dzidzi polecaja rumianek:-)
Sim77 dzieki za odp w spr laktatora, zrobie tak jak napisalas - poczekam
Niewiem jak wy dziewczyny, ale ja odnosze wrazenie ze wielu rzeczy tutaj poprostu nie ma, i w ogole podejscie jest luzik co nie jest takie zle...
Pozdrawiam