reklama
bira
Listopadowe mamy'07
Dzięki za miałe powitanie:-)
Na początek listopada. W tej chwili maluch ma 7 tyg. i 1 dzień:-)
Krecik, wstawię, jak tylko mój maż wróci i podłaczy mi skaner. Ja jestem totalnym laikem jeżeli chodzi o komputer, wiec musze zdać sie na kogoś mądrzejzego. Ale w środę obiecuję pokazać moje cudo.
Witaj Bira.
Na kiedy masz termin?
Na początek listopada. W tej chwili maluch ma 7 tyg. i 1 dzień:-)
Krecik, wstawię, jak tylko mój maż wróci i podłaczy mi skaner. Ja jestem totalnym laikem jeżeli chodzi o komputer, wiec musze zdać sie na kogoś mądrzejzego. Ale w środę obiecuję pokazać moje cudo.
A
Anitt
Gość
Witam, mam na imie Anita i spodziewam sie w listopadzie narodzin mojego pierworodnego Prawdopodobnie jestem tutaj najmlodsza, mam 21 lat i troche sie boje tego wszystkiego, dlatego chce sie dowiedziec jak najwiecej na temat ciazy. Witam wszystkie serdecznie
A
Anitt
Gość
Witam Magda, ciesze sie ze znalazlam to forum i Was bo wiem ze to bedzie moja studnia informacji, ktorych musze pobrac baaaardzo duzo
Ciesze sie bardzo na mysl o dzidzi, przyzwyczailam sie do tej mysli i w ciagu tygodnia zmienilam swoj tryb zycia i stalam sie bardziej odpowiedzialna.
Teraz musze dbac nie tylko o siebie, ale tez o moje dziecko, a to juz sie stalo dla mnie najpiekniejszym uczuciem
Ciesze sie bardzo na mysl o dzidzi, przyzwyczailam sie do tej mysli i w ciagu tygodnia zmienilam swoj tryb zycia i stalam sie bardziej odpowiedzialna.
Teraz musze dbac nie tylko o siebie, ale tez o moje dziecko, a to juz sie stalo dla mnie najpiekniejszym uczuciem
sugarspunsister
matka polka superstar
kochana 21 to wcale nie tak malo
wiec malolata nie jestes nie boj zaby
buzka
ja mam 25 i wlasnie czekam na drugiego gnojka
tak nam wyskoczyl jak filip z konopii ale sie cieszymy na maksa
wiec malolata nie jestes nie boj zaby
buzka
ja mam 25 i wlasnie czekam na drugiego gnojka
tak nam wyskoczyl jak filip z konopii ale sie cieszymy na maksa
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Pozdrawiam listopadowki, a juz nie dlugo pewnie beda i grudniowki:-)
reklama
bira
Listopadowe mamy'07
Witaj serdecznie Anitt:-)