Kylyyy1408
Fanka BB :)
Natan i Bruno to moi faworyci, ale mój się nie chce zgodzićA to moje typy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Natan i Bruno to moi faworyci, ale mój się nie chce zgodzićA to moje typy
Mój tezNatan i Bruno to moi faworyci, ale mój się nie chce zgodzić
Bardzo mi się Iga podoba, mogłabym tak nazwać córkęA to moje typy
W nocy trafiłam z niewielkim plamieniem do szpitala, kiedy badał mnie ginekolog, powiedział, że według USG ciąża jest młodsza, i wynosi 5 tyg i 2 dni, lub rozwija się nieprawidłowo. Rano mają mi pobrać krew i mocz do badań, oraz zrobić powtórne USG czy pęcherzyk się powiększa. Powiedział, że tak naprawdę za tydzień okaże się czy wszystko ok. Nie wiem co o tym myślećCześć kochane. Ostatnią miesiączkę miałam 1 lutego, wczoraj byłam u ginekologa i widać mały pęcherzyk ciążowy, lekarz kazał brać kwas foliowy i przyjść 23 marca na wizytę. Według aplikacji termin na 8.11
W nocy trafiłam z niewielkim plamieniem do szpitala, kiedy badał mnie ginekolog, powiedział, że według USG ciąża jest młodsza, i wynosi 5 tyg i 2 dni, lub rozwija się nieprawidłowo. Rano mają mi pobrać krew i mocz do badań, oraz zrobić powtórne USG czy pęcherzyk się powiększa. Powiedział, że tak naprawdę za tydzień okaże się czy wszystko ok. Nie wiem co o tym myśleć
Nie denerwuj się, będzie dobrzeW nocy trafiłam z niewielkim plamieniem do szpitala, kiedy badał mnie ginekolog, powiedział, że według USG ciąża jest młodsza, i wynosi 5 tyg i 2 dni, lub rozwija się nieprawidłowo. Rano mają mi pobrać krew i mocz do badań, oraz zrobić powtórne USG czy pęcherzyk się powiększa. Powiedział, że tak naprawdę za tydzień okaże się czy wszystko ok. Nie wiem co o tym myśleć