reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
O zobaczcie, co Preglife na wzdęcia- suszone morele 🧐 nie wiedziałam

Załączniki

• DAA4E77C-8F58-4048-919A-B99917F9E079.png
    DAA4E77C-8F58-4048-919A-B99917F9E079.png
    97 KB · Wyświetleń: 60
Hej, co do pytania - ja mam termin na 21 listopada.

Na trudności z pobraniem krwi kiedyś pielęgniarka doradziła mi, żeby wypic wcześniej szklankę wody.. może to coś pomoże

Ja miałam dzisiaj rewolucje żołądkowe... A tak bardzo chciałabym pracować do końca sierpnia co najmniej.. mam nadzieję że tym razem samopoczucie dopisze..

Cześć Laseczki, jednak byłam dzisiaj u ginekologa i wszystko w najlepszym porządku ❤️ biło serducho 119 uderzeń na minutę, jeśli chodzi o wielkość zarodka to tez odpowiednio, 0,82cm ❤️
Wg badania 6+5, a wg OM 6+4 wiec tez żadna różnica ❤️ jestem taka szczęśliwa!

Mimo wszystko, z racji tego ze na początku ciąży mocno plamilam a nawet raz krwawilam, to nie mogę się doczekać początku drugiego trymestru, kiedy przestane się obawiać …

Buziaki dla Was ! Zostawiam foteczke mojej Fasolci

Załączniki

• IMG_0834.jpeg
    IMG_0834.jpeg
    94,4 KB · Wyświetleń: 88
Cześć kochane. Ostatnią miesiączkę miałam 1 lutego, wczoraj byłam u ginekologa i widać mały pęcherzyk ciążowy, lekarz kazał brać kwas foliowy i przyjść 23 marca na wizytę. Według aplikacji termin na 8.11 :)
W nocy trafiłam z niewielkim plamieniem do szpitala, kiedy badał mnie ginekolog, powiedział, że według USG ciąża jest młodsza, i wynosi 5 tyg i 2 dni, lub rozwija się nieprawidłowo. Rano mają mi pobrać krew i mocz do badań, oraz zrobić powtórne USG czy pęcherzyk się powiększa. Powiedział, że tak naprawdę za tydzień okaże się czy wszystko ok. Nie wiem co o tym myśleć 🤦

W nocy trafiłam z niewielkim plamieniem do szpitala, kiedy badał mnie ginekolog, powiedział, że według USG ciąża jest młodsza, i wynosi 5 tyg i 2 dni, lub rozwija się nieprawidłowo. Rano mają mi pobrać krew i mocz do badań, oraz zrobić powtórne USG czy pęcherzyk się powiększa. Powiedział, że tak naprawdę za tydzień okaże się czy wszystko ok. Nie wiem co o tym myśleć 🤦

Trzymam kciuki ,aby wszystko było dobrze 😘

reklama
Nie denerwuj się, będzie dobrze ❤️

Do góry