reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2023

Kochana tak bardzo Ci gratuluje ❤️😭
Aż się popłakałam. Dziś po tygodniu sprawdziłam betę i w zeszły poniedziałek była 823 a dziś tylko 4875. Załamałam się, a tu nagle wjeżdżasz Ty z tak wielka nadzieja, ze wierze ze ja w czwartek tez zobaczę serduszko mojego maleństwa 😭✊
Dużo zdrówka dla Was !
Nie możesz się poddawać!!!! Absolutnie!!!!

Na usg u mnie dzis znaleźli kropka…. Żyje …. Strasznie walczy mimo iż jest w złym miejscu… lekarki mówiły, ze to tak strasznie smutne jak on walczy obzyciwbw tak niesprzyjających warunkach, żyje i rośnie mimo iż nie ma żadnych szans, wiec nie poddawaj się, bo tr maluszki są niebywałe twarde i nie poddaj się! Zobaczysz ze będzie dobrze!!!!!!!!!!

U mnie beta przyrasta 10% na dwa dni, a on żyje…. Wiec jakikolwiek przyrost większy daje ogromne szanse!

Nie poddawać się za żadne skarby kochane!!

reklama
Dziewczyny macie jakieś patenty na kaszel? Mi nic innego nie dolega tylko dusi mnie w płucach.
Syrop z banana i miodu, nauczyła mnie tego mama i zawsze działa. Rozgnieść banana zalać wrzątkiem, odstawić na 30 minut, dodać miód. Są dokładne proporcje w necie, ja nigdy nie pamietam ;) najczęściej robię na oko, żeby wyszła mi szklanka, wiec rozgniatam niecałego banana. Zalewam do pełna i daje łyżkę miodu.
Zawsze pomaga ;)

Nie możesz się poddawać!!!! Absolutnie!!!!

Na usg u mnie dzis znaleźli kropka…. Żyje …. Strasznie walczy mimo iż jest w złym miejscu… lekarki mówiły, ze to tak strasznie smutne jak on walczy obzyciwbw tak niesprzyjających warunkach, żyje i rośnie mimo iż nie ma żadnych szans, wiec nie poddawaj się, bo tr maluszki są niebywałe twarde i nie poddaj się! Zobaczysz ze będzie dobrze!!!!!!!!!!

U mnie beta przyrasta 10% na dwa dni, a on żyje…. Wiec jakikolwiek przyrost większy daje ogromne szanse!

Nie poddawać się za żadne skarby kochane!!
Tak mi przykro 😥 czyli już potwierdzone, że pozamaciczna?
Syrop z banana i miodu, nauczyła mnie tego mama i zawsze działa. Rozgnieść banana zalać wrzątkiem, odstawić na 30 minut, dodać miód. Są dokładne proporcje w necie, ja nigdy nie pamietam ;) najczęściej robię na oko, żeby wyszła mi szklanka, wiec rozgniatam niecałego banana. Zalewam do pełna i daje łyżkę miodu.
Zawsze pomaga ;)
Wow, jestem w szoku. W życiu o czymś takim nie słyszałam 😁 ale przy następnej chorobie córki będę próbować. Dzięki za ten patent.
My zawsze robimy z cebuli, czosnku i miodu.

Tak mi przykro 😥 czyli już potwierdzone, że pozamaciczna?

Wow, jestem w szoku. W życiu o czymś takim nie słyszałam 😁 ale przy następnej chorobie córki będę próbować. Dzięki za ten patent.
My zawsze robimy z cebuli, czosnku i miodu.
Ten śmierdzi okrutnie, a po bananie można spać z kimś w jednym łóżku 🙈 pomaga szczególnie na taki przysuszających kaszel.
Ja tez nie wierzyłam dopóki nie spróbowałam. Pamietam tez, ze na duszności w nocy moja babcia wstawała i robiła mi w literatce: ciepła woda z odrobina wyciśniętej cytryny i posłodzona. Zawsze zasypiałam po tym spokojnie i kaszel przestawał męczyć 🙈🙄

Hej dziewczyny :-) ja od wczoraj łykam Xonvea i póki co jakoś żyje, od soboty ani razu nie zwymiotowałam, nudności są ale bez tragedii. Wizytę udało mi się przełożyć na dzisiaj na 14:15 więc czekam z niecierpliwością, chce wyjaśnić temat tej bety i oczywiście serduszka. Dzisiaj ma któraś wizytę? Nie byłam w stanie Was całkowicie nadrobić, więc jeśli coś przeoczyłam to przepraszam. Miłego dnia dziewczyny 😊

Hej dziewczyny :-) ja od wczoraj łykam Xonvea i póki co jakoś żyje, od soboty ani razu nie zwymiotowałam, nudności są ale bez tragedii. Wizytę udało mi się przełożyć na dzisiaj na 14:15 więc czekam z niecierpliwością, chce wyjaśnić temat tej bety i oczywiście serduszka. Dzisiaj ma któraś wizytę? Nie byłam w stanie Was całkowicie nadrobić, więc jeśli coś przeoczyłam to przepraszam. Miłego dnia dziewczyny 😊

Koniecznie daj znać 😘

Super, trzymam kciuki 😊 dawaj znać po

reklama
Do góry