reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2023

Jak ja chodziłam w ciąży to na "problemowe" tsh lekarz kazał powtarzać właśnie TSH i dodatkowo ft3, ft4. jak rok później moja siostra chodziła w ciąży, to już tylko TSH i właśnie ft4.
No o takim piszę 🙂.

Ja po 9 dniach powtórzyłam 🤡.

No ale endo mam świetną i czuję się bezpiecznie i zaopiekowana.

reklama
Dziewczyny! Trafiłam w piątek do szpitala z powodu krwawień. Na skierowaniu wpisane krwawienie i puste jajo płodowe, same rozumiecie mój stres. Dzisiaj zostałam wypisana do domu, ponieważ na USG mamy i pęcherzyk żółtkowy i zarodek z serduchem ❤️ Nadal plamię, więc wiem, że wszystko się możne zdarzyć, ale na obecną chwilę jest dobrze i nie zamierzam się zamartwiać :D Czekam na wizytę u mojej gin, jeżeli nadal będzie dobrze to zakładamy kartę ciąży :D

Przypomnę, że mój przyrost bety był strasznie słaby, po wynikach w dniu przyjęcia do szpitala beta 3000 przyrost dwudniowy zaledwie 18% (gorzej niż źle)

Pamiętajcie nadzieja umiera ostatnia ❤️❤️❤️
Jak cudownie, to czytać 🥹 Coś pięknego pokazującego, jak wielka jest wiara i nadzieja! Ogromnie trzymam kciuki Kochana i teraz to już musi być tylko dobrze, mocno w to wierze!✊ ❤️❤️❤️

Ja narazie tak z ukrycia wszystko czytam i bardzo Wam zazdroszczę, że możecie się cieszyć tymi wynikami bet. Wszystkim bardzo kibicuje 🤩Obecnie przebywam w USA i sprawdzanie bety tutaj nie jest tak popularne i dużo droższe niż w Polsce, więc pozostaje mi póki co tylko cieszyć się ciemniejącą kreską na teście 😩 Trochę mnie martwi że oprócz wzdęć kompletnie nie czuję żadnych objawów… Bardzo się stresuję i odliczam dni aż będę mogła sprawdzić czy faktycznie tam coś jest i prawidłowo rośnie 😖
Cześć Kochana, rozgość się❤️ Gratulacje pozytywnego testu, ale nie sprawdzaj już czy kreska na teście ciemnieje, bo możesz tylko niepotrzebnie nabawić się stresu 😉. Kiedy możesz iść na wizytę? Będziemy Cię wspierać w tych oczekiwaniach ❤️

Moje wyniki tez już są, autentycznie kamień spadł mi z serca..🥹 powtarzam w środę i na tym narazie chyba zakończę🫣🤡
Cudnie! 😍
Dziewczyny! Trafiłam w piątek do szpitala z powodu krwawień. Na skierowaniu wpisane krwawienie i puste jajo płodowe, same rozumiecie mój stres. Dzisiaj zostałam wypisana do domu, ponieważ na USG mamy i pęcherzyk żółtkowy i zarodek z serduchem ❤️ Nadal plamię, więc wiem, że wszystko się możne zdarzyć, ale na obecną chwilę jest dobrze i nie zamierzam się zamartwiać :D Czekam na wizytę u mojej gin, jeżeli nadal będzie dobrze to zakładamy kartę ciąży :D

Przypomnę, że mój przyrost bety był strasznie słaby, po wynikach w dniu przyjęcia do szpitala beta 3000 przyrost dwudniowy zaledwie 18% (gorzej niż źle)

Rany aż wzruszenie bierze jak czyta się taką historię 🥺 rośnijcie zdrowo i już teraz spokojnie 💪

Jeju ale cudowna wiadomość! ❤️ Tyle strachu, a jednak kropeczka zawalczyła i rośnie, wspaniale! 😍

Cześć Kochana, rozgość się❤️ Gratulacje pozytywnego testu, ale nie sprawdzaj już czy kreska na teście ciemnieje, bo możesz tylko niepotrzebnie nabawić się stresu 😉. Kiedy możesz iść na wizytę? Będziemy Cię wspierać w tych oczekiwaniach ❤️
Żeby prywatnie pójść tutaj na usg to to jest koszt około 700-1000$ 😔Ubezpieczenie mam narazie tylko turystyczne i ono jest tak w razie nagłego wypadku. Rozmawiałam z ubezpieczalnią i powiedziano mi że taką wizytę mi zoorganizują jedynie jak coś się będzie działo. Oczywiście mogłabym coś zmyślić i na to usg gdzieś by mnie wpisali ale wole poczekać do tego 6 tygodnia, bo ja jestem z tych że jak niewiele tam będzie widać to chyba oszaleje z nerwów jeszcze bardziej. Początek 6 tyg. wypadnie 24.03 i wtedy też planuję tam przedzwonić i mam nadzieję, że się uda. To moja pierwsza ciąża więc chociażby bóle w podbrzuszu czy mdłości mogą już być dla mnie niepokojące więc mam nadzieję że ubezpieczalnia to zrozumie 😬 Jak nie to będziemy musieli załatwiać to na własną rękę. Jak sprawdzam tu koszty tych wizyt czy porodu to mi się chcę płakać ze stresu. Bardzo dziękuję za wsparcie ❤️

Żeby prywatnie pójść tutaj na usg to to jest koszt około 700-1000$ 😔Ubezpieczenie mam narazie tylko turystyczne i ono jest tak w razie nagłego wypadku. Rozmawiałam z ubezpieczalnią i powiedziano mi że taką wizytę mi zoorganizują jedynie jak coś się będzie działo. Oczywiście mogłabym coś zmyślić i na to usg gdzieś by mnie wpisali ale wole poczekać do tego 6 tygodnia, bo ja jestem z tych że jak niewiele tam będzie widać to chyba oszaleje z nerwów jeszcze bardziej. Początek 6 tyg. wypadnie 24.03 i wtedy też planuję tam przedzwonić i mam nadzieję, że się uda. To moja pierwsza ciąża więc chociażby bóle w podbrzuszu czy mdłości mogą już być dla mnie niepokojące więc mam nadzieję że ubezpieczalnia to zrozumie 😬 Jak nie to będziemy musieli załatwiać to na własną rękę. Jak sprawdzam tu koszty tych wizyt czy porodu to mi się chcę płakać ze stresu. Bardzo dziękuję za wsparcie ❤️
Poród też tam? 😉 Czyli poleciałaś turystycznie i zostajesz na dłużej?
Ceny kosmos, oby się udało z tego ubezpieczenia załatwić.

Poród też tam? 😉 Czyli poleciałaś turystycznie i zostajesz na dłużej?
Ceny kosmos, oby się udało z tego ubezpieczenia załatwić.
Tak, to miały być tylko wakacje, a obecnie jestem w trakcie aplikacji o zieloną kartę tym samym nie mogę wyjechać z kraju przez dłuższy czas. A wszystko wyszło bardzo spontanicznie no i 🤰🏼też totalnie nieplanowana 🥴

reklama
Do góry