reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

Kochana tak bardzo Ci gratuluje ❤️😭
Aż się popłakałam. Dziś po tygodniu sprawdziłam betę i w zeszły poniedziałek była 823 a dziś tylko 4875. Załamałam się, a tu nagle wjeżdżasz Ty z tak wielka nadzieja, ze wierze ze ja w czwartek tez zobaczę serduszko mojego maleństwa 😭✊
Dużo zdrówka dla Was !
Nie możesz się poddawać!!!! Absolutnie!!!!

Na usg u mnie dzis znaleźli kropka…. Żyje …. Strasznie walczy mimo iż jest w złym miejscu… lekarki mówiły, ze to tak strasznie smutne jak on walczy obzyciwbw tak niesprzyjających warunkach, żyje i rośnie mimo iż nie ma żadnych szans, wiec nie poddawaj się, bo tr maluszki są niebywałe twarde i nie poddaj się! Zobaczysz ze będzie dobrze!!!!!!!!!!

U mnie beta przyrasta 10% na dwa dni, a on żyje…. Wiec jakikolwiek przyrost większy daje ogromne szanse!

Nie poddawać się za żadne skarby kochane!!

reklama
Dziewczyny macie jakieś patenty na kaszel? Mi nic innego nie dolega tylko dusi mnie w płucach.
Syrop z banana i miodu, nauczyła mnie tego mama i zawsze działa. Rozgnieść banana zalać wrzątkiem, odstawić na 30 minut, dodać miód. Są dokładne proporcje w necie, ja nigdy nie pamietam ;) najczęściej robię na oko, żeby wyszła mi szklanka, wiec rozgniatam niecałego banana. Zalewam do pełna i daje łyżkę miodu.
Zawsze pomaga ;)

Nie możesz się poddawać!!!! Absolutnie!!!!

Na usg u mnie dzis znaleźli kropka…. Żyje …. Strasznie walczy mimo iż jest w złym miejscu… lekarki mówiły, ze to tak strasznie smutne jak on walczy obzyciwbw tak niesprzyjających warunkach, żyje i rośnie mimo iż nie ma żadnych szans, wiec nie poddawaj się, bo tr maluszki są niebywałe twarde i nie poddaj się! Zobaczysz ze będzie dobrze!!!!!!!!!!

U mnie beta przyrasta 10% na dwa dni, a on żyje…. Wiec jakikolwiek przyrost większy daje ogromne szanse!

Nie poddawać się za żadne skarby kochane!!
Tak mi przykro 😥 czyli już potwierdzone, że pozamaciczna?
Syrop z banana i miodu, nauczyła mnie tego mama i zawsze działa. Rozgnieść banana zalać wrzątkiem, odstawić na 30 minut, dodać miód. Są dokładne proporcje w necie, ja nigdy nie pamietam ;) najczęściej robię na oko, żeby wyszła mi szklanka, wiec rozgniatam niecałego banana. Zalewam do pełna i daje łyżkę miodu.
Zawsze pomaga ;)
Wow, jestem w szoku. W życiu o czymś takim nie słyszałam 😁 ale przy następnej chorobie córki będę próbować. Dzięki za ten patent.
My zawsze robimy z cebuli, czosnku i miodu.

Tak mi przykro 😥 czyli już potwierdzone, że pozamaciczna?

Wow, jestem w szoku. W życiu o czymś takim nie słyszałam 😁 ale przy następnej chorobie córki będę próbować. Dzięki za ten patent.
My zawsze robimy z cebuli, czosnku i miodu.
Ten śmierdzi okrutnie, a po bananie można spać z kimś w jednym łóżku 🙈 pomaga szczególnie na taki przysuszających kaszel.
Ja tez nie wierzyłam dopóki nie spróbowałam. Pamietam tez, ze na duszności w nocy moja babcia wstawała i robiła mi w literatce: ciepła woda z odrobina wyciśniętej cytryny i posłodzona. Zawsze zasypiałam po tym spokojnie i kaszel przestawał męczyć 🙈🙄

Hej dziewczyny :-) ja od wczoraj łykam Xonvea i póki co jakoś żyje, od soboty ani razu nie zwymiotowałam, nudności są ale bez tragedii. Wizytę udało mi się przełożyć na dzisiaj na 14:15 więc czekam z niecierpliwością, chce wyjaśnić temat tej bety i oczywiście serduszka. Dzisiaj ma któraś wizytę? Nie byłam w stanie Was całkowicie nadrobić, więc jeśli coś przeoczyłam to przepraszam. Miłego dnia dziewczyny 😊

Hej dziewczyny :-) ja od wczoraj łykam Xonvea i póki co jakoś żyje, od soboty ani razu nie zwymiotowałam, nudności są ale bez tragedii. Wizytę udało mi się przełożyć na dzisiaj na 14:15 więc czekam z niecierpliwością, chce wyjaśnić temat tej bety i oczywiście serduszka. Dzisiaj ma któraś wizytę? Nie byłam w stanie Was całkowicie nadrobić, więc jeśli coś przeoczyłam to przepraszam. Miłego dnia dziewczyny 😊

Koniecznie daj znać 😘

Super, trzymam kciuki 😊 dawaj znać po

reklama
Do góry