Matylda.<3
Fanka BB :)
16dni od owulacji.cudnie!!! i który to tydzień od owulacji i od ostatniej miesiączki?
Wg apki 4 tyg i 3 dni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
16dni od owulacji.cudnie!!! i który to tydzień od owulacji i od ostatniej miesiączki?
kurkuminy nie można? Muszę poczyta bo często dodaje.I kurkumina!
Jej także nie wolno.
Poza tym z herbat, ziół to szałwia, piołun, koper włoski, jałowiec, lukrecja, liście malin.
Kurkuma może wywoływać skurcze macicy.kurkuminy nie można? Muszę poczyta bo często dodaje.
Sprawdzałaś może przyrost Bety?Witamy ja się niestety nie znam, u mnie jest wynik podany normalnie:
Zobacz załącznik 1499288
I po konsultacji z ginekologiem wiem, ze jest minimalnie za mały i mam brać duphaston.
Może przedzwon do swojego ginekologa?
Edit: A może jakbyś otworzyła wynik w PDF to byłby inny? Czy to nie ma znaczenia?
tak samo jak ja,też marzy mi się żeby przytyć 10-12 kg nie więcejMam taką pracę, że dziś nadreptałam 1,62 km, a pewnie realnie więcej, bo telefonu cały czas przy sobie nie mam. Pewnie ok.2,5 km zrobiłam.
Przyznam, że dawno tak intensywnego dnia nie miałam i czułam już o 12, że ciągnie mnie brzuch. Potem się w myślach strofowałam.
Po prostu na poniedziałek wypisałam urlop, a we wtorek planuję dupen klapen przed kompem.
Ooo super, to będziemy się czasem konsultować w sprawach jedzenia.
Przyznam, że jutro robię spaghetti, ale z makaronem z ciecierzycy.
Spaghetti na passacie bez jakichś torebek i innych sztucznych wzmacniaczy smaku.
Ciąży chciałabym przytyć ok.10-12 kg.
O! Ja to moge sobie pozwolic 5kg max, no startuje z 88kg przy 173cm. Nie mam pojęcia jak to zrobietak samo jak ja,też marzy mi się żeby przytyć 10-12 kg nie więcej
ja mam wagę słoniową ale po ciążach zawsze szybko chudłam bo karmiłamO! Ja to moge sobie pozwolic 5kg max, no startuje z 88kg przy 173cm. Nie mam pojęcia jak to zrobie