gdyby nie przeraził mnie dziś ten 1-2tydz i 2-3 testu to nie pojechałabym, bo u nas beta kosztuje £90Ja wgl jak zobaczyłam ze Wy dzisiaj lecicie na betę to tez tak zapragnęłam skontrolować co tam jak tam. To jest jedyne nad czym możemy mieć kontrole, sprawdzanie przyrostu. No ale dzisiaj rozsądek wygrał, ale już w poniedziałek i środę zamierzam sprawdzić przyrost skoro usg mam dopiero 15.03 to nie wytrzymam bez bety !
reklama
Matylda.<3
Fanka BB :)
znam ten ból. Ja dwójkę dzieci urodziłam w UKgdyby nie przeraził mnie dziś ten 1-2tydz i 2-3 testu to nie pojechałabym, bo u nas beta kosztuje £90
haha no więc właśnie :*znam ten ból. Ja dwójkę dzieci urodziłam w UK
Też nie robię. Ja nienawidzę pobrań, więc ograniczam do minimum.Ja nie robiłam bety i w sumie nie planuję (podobnie było w pierwszej ciąży). Z niecierpliwością czekam na pierwszą wizytę 20 marca.
Dziś od rana ogarniamy mieszkanie i co jakiś czas muszę poleżeć i poodpoczywac, bo boli mnie podbrzusze, gdy za długo chodzę/schylam się, jestem aktywna.
Miłego dnia
Sprzątam w trybie pół godziny sprzątania, pół godziny odpoczynku wczoraj zmęczyłam się nawet prasowaniem ciuchów córki
OlaFasola1234
No tak, ale to chyba nadal mieści się w widełki? Myśle ze możesz być spokojnaOlu, raczej jakieś 17-18dni temu.
Piona, ja tak samo dziś tryb leniwego sprzątania xD.
Obecnie kroję cebulę na spaghetti i po prostu na krześle siedzę, a wygodniej mi stać.
Zresztą domownicy chcą mnie wyręczać.
Mąż wręcz nakazał, żebym odpoczywała.
Mąż to w ogóle udany- od dwóch dni sprawdza temperaturę wody w wannie, gdy ją nalewam xD. Wręcz krzyczy, żeby tylko gorąca nie była, bo ja lubię bardzo ciepłe kąpiele.
Obecnie kroję cebulę na spaghetti i po prostu na krześle siedzę, a wygodniej mi stać.
Zresztą domownicy chcą mnie wyręczać.
Mąż wręcz nakazał, żebym odpoczywała.
Mąż to w ogóle udany- od dwóch dni sprawdza temperaturę wody w wannie, gdy ją nalewam xD. Wręcz krzyczy, żeby tylko gorąca nie była, bo ja lubię bardzo ciepłe kąpiele.
OlaFasola1234
Ale ze w ciąży nie wolno się kapać w gorącej wodzie? wczoraj zrobiłam sobie królewska gorąca kąpiel w wannie, z piana
Nie zaleca się gorących kąpieli.Ale ze w ciąży nie wolno się kapać w gorącej wodzie? wczoraj zrobiłam sobie królewska gorąca kąpiel w wannie, z piana
Kimcia
To jest najgorsze, ja też kocham gorące kąpiele, takie, że łazienka zamienia się w saunęNie zaleca się gorących kąpieli.
reklama
No to dziewczyny, nic niego Wam nie pozostaje, jak w okresie ciąży wstrzymać się z takimi rytuałami.
Przypominam, że sushi (z surową rybą), niepasteryzowane produkty mleczne- zwłaszcza sery pleśniowe, surowe mięso też są niewskazane.
Przypominam, że sushi (z surową rybą), niepasteryzowane produkty mleczne- zwłaszcza sery pleśniowe, surowe mięso też są niewskazane.
Podziel się: