Matylda.<3
Fanka BB :)
pięknie! Robiłaś proga?Mam wyniki dziewczynki. Zastanawiam się czy iść w poniedziałek powtórzyć wynik, czy już sobie darować i czekać na wizytę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pięknie! Robiłaś proga?Mam wyniki dziewczynki. Zastanawiam się czy iść w poniedziałek powtórzyć wynik, czy już sobie darować i czekać na wizytę?
No wiesz, jak już badasz betę to warto skontrolować dwudniowy przyrost. Wiec No, ja bym poszła ale jak nie pójdziesz to tez spoko porównywałas z kalkulatorem online bety z poprzednim wynikiem ?Mam wyniki dziewczynki. Zastanawiam się czy iść w poniedziałek powtórzyć wynik, czy już sobie darować i czekać na wizytę?
Ja też bym więcej nie chciała przytyć, ale znając moje ciało to już czuje że z dwa kilo przybralam na samą myśl o ciąży startuje z wagą 76,50 przy wzroście 175cmtak samo jak ja,też marzy mi się żeby przytyć 10-12 kg nie więcej
no ja właśnie nigdy nie chudłam, ile nabrałam w ciąży tyle zostało.... czyli od pierwszego dziecka przytyła 23kg i tak mam (suma 3 ciąż)ja mam wagę słoniową ale po ciążach zawsze szybko chudłam bo karmiłam
jak Ty poziomko to zrobiłaś?? ;DJa w poprzedniej ciąży przytyłam 7 kg, startowałam z 50. Chciałabym teraz tak samo
i story to dzień od ostatniej miesiączki albo od owulacji?Mam wyniki dziewczynki. Zastanawiam się czy iść w poniedziałek powtórzyć wynik, czy już sobie darować i czekać na wizytę?
Ja bym do tego dołożyła proga.Mam wyniki dziewczynki. Zastanawiam się czy iść w poniedziałek powtórzyć wynik, czy już sobie darować i czekać na wizytę?