OlaFasola1234
Fanka BB :)
O nie No cóż, mam nadzieje ze nic się nie stało.
Znacie jeszcze jakieś nietypowe „zakazy”?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
surowych jajek, surowego mięsa (teatru) i ryb (sushi, sashimi, tatar) w tym wędzonymi na zimno rybami.O nie No cóż, mam nadzieje ze nic się nie stało.
To jedyna rzecz z którą trudno było mi się rozstać - gorące prysznice ale już się przyzwyczaiłam...Piona, ja tak samo dziś tryb leniwego sprzątania xD.
Obecnie kroję cebulę na spaghetti i po prostu na krześle siedzę, a wygodniej mi stać.
Zresztą domownicy chcą mnie wyręczać.
Mąż wręcz nakazał, żebym odpoczywała.
Mąż to w ogóle udany- od dwóch dni sprawdza temperaturę wody w wannie, gdy ją nalewam xD. Wręcz krzyczy, żeby tylko gorąca nie była, bo ja lubię bardzo ciepłe kąpiele.
Ostatnio wyczytałam przypadkowo, że kiełków też nie możnaNo to dziewczyny, nic niego Wam nie pozostaje, jak w okresie ciąży wstrzymać się z takimi rytuałami.
Przypominam, że sushi (z surową rybą), niepasteryzowane produkty mleczne- zwłaszcza sery pleśniowe, surowe mięso też są niewskazane.
ja dzisiaj mam sushi ale bez surowegoNo to dziewczyny, nic niego Wam nie pozostaje, jak w okresie ciąży wstrzymać się z takimi rytuałami.
Przypominam, że sushi (z surową rybą), niepasteryzowane produkty mleczne- zwłaszcza sery pleśniowe, surowe mięso też są niewskazane.
cudnie!!! i który to tydzień od owulacji i od ostatniej miesiączki?Mam betę
No i pięknie.Mam betę