Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
Skomentował ciała ketonowe w moczu ze mam jeść 22-23 i mieć przerwę nocna w jedzeniu krótsza niż 8 godzin. Zapytałam o bakterieDaj znać bo dostanę kociokwiku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Skomentował ciała ketonowe w moczu ze mam jeść 22-23 i mieć przerwę nocna w jedzeniu krótsza niż 8 godzin. Zapytałam o bakterieDaj znać bo dostanę kociokwiku
Mi tez. I lekarz kazał mi napisać wiadomość przy komentarzu, wiec czekam. Dam znać, co mi odpisze. Może najpierw, żeby powtórzyć na pewno dobrze będąc podmyta
Chyba ze zleci Wam lekarz posiew od razuTyle, że ja nigdy nie miałam problemu z pęcherzem i teraz też nie odczuwam żadnych dolegliwości. Po prostu tak wyszło z badania
Apetyt mi wraca tak koło południa i do wieczora bym mogła jeść co chwile cos a pózniej sie dziwić, ze juz waga na plusie Haha DziekujeJa Cię autentycznie podziwiam za te wymyślne smaki smacznego
To by musiał chcieć dać antybiotyk. Nie wiem zobacze, co napiszeChyba ze zleci Wam lekarz posiew od razu
Kochanie, ja mam wyprawkę wybraną już chyba z 5 lat, jeszcze zanim mąż „zgodził się” na dziecko to moim ulubionym zajęciem było oglądanie filmików na yt „best strollers 2017” i „all the things you need as a first time mom” mam wybrane praktycznie wszystko, od majtek poporodowych, przez kosz na pieluchy, po monitor oddechu teraz tylko jeszcze czytam czy laktator lepszy pojedynczy czy podwójny ostatnio ta kumpela od super rad powiedziała, ze jest jakaś strona, na której wysyłasz liste rzeczy które są Ci potrzebne i oni kompletują całość wyprawki i wysyłają 3-4 ogromne kartony i ze oczywiście MUSZE TAM KUPIĆ, powiedziałam ze nie chce, co to za frajda? Wole wszystko osobno sama sobie wybrać
ja cześć rzeczy kupię nowych pewnie ale wózek to będę łapała okazje z pierwszym oczywiście nowy bo babcie No i przesady etc. Z drugim używane i zmieniałam co chwila jak wariatka z 3 miał być używany nawet się z kobietka umówiłam już wstępnie ale pojechaliśmy do sklepy po coś a tam promocja wiec kupiony nowy. Teraz mam upatrzone niektóre i będę patrzeć ogłoszenia i w sklepach już nawet u mnie w miasteczku byłam zobaczyć co i jak …. Łóżeczko dostanę chyba od koleżanki bo już mi powiedziała wiec wiadomo materacyk nowy do niego etcZastanawiam się, czy nie jestem wyrodną matką.
Chcę kupić używany, bo szkoda mi 3 koła na taki, jaki chcę.
Tak żydzę na dziecku, a ono jeszcze w łonie.
Fajny doktorekSkomentował ciała ketonowe w moczu ze mam jeść 22-23 i mieć przerwę nocna w jedzeniu krótsza niż 8 godzin. Zapytałam o bakterie
Ale ja teraz tak zamierzam zrobić. Kupić używaną gondolę by te zimowe miesiące przeczekać a spacerówkę kupić porządną. W końcu ona posłuży dłużej. Zresztą te z zestawów są o kant dupyZastanawiam się, czy nie jestem wyrodną matką.
Chcę kupić używany, bo szkoda mi 3 koła na taki, jaki chcę.
Tak żydzę na dziecku, a ono jeszcze w łonie.
Polecam leginsy ciążowe z Lidla ale te kupowane pojedynczo (te z dwupakow prześwitują) oraz staniki sloggi z Triumpha. Moje odkrycie w tamtej ciążyja cześć rzeczy kupię nowych pewnie ale wózek to będę łapała okazje z pierwszym oczywiście nowy bo babcie No i przesady etc. Z drugim używane i zmieniałam co chwila jak wariatka z 3 miał być używany nawet się z kobietka umówiłam już wstępnie ale pojechaliśmy do sklepy po coś a tam promocja wiec kupiony nowy. Teraz mam upatrzone niektóre i będę patrzeć ogłoszenia i w sklepach już nawet u mnie w miasteczku byłam zobaczyć co i jak …. Łóżeczko dostanę chyba od koleżanki bo już mi powiedziała wiec wiadomo materacyk nowy do niego etc
Dziewczyny my tu o wyprawiacie dla maleństw ale …. Czy któraś już ma koszyk w sklepie na internecie ma ciążowym ciuszkami wypełniony albo już sobie kupiła fajnego ??