reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

A mnie od wczoraj boli w dole brzucha, ale tak dziwnie. Trochę inaczej niż na okres, to trochę taki ból, a trochę kłucie - jak boli mięsień w łydce po skurczu.... Nie wiem czy dobrze opisuje 😅 ale mam nadzieję że to efekt rozciagania się tam wszystkiego a nie nic złego...

reklama
Hej dziewczynki nie wiek jak odczuwacie zmianę czasu ale tak jak byłam pełna energi rano tak teraz poprostu spała bym mega długo 💆‍♀️
Dieta cukrzycowa jest ktoś z was na niej obecnie ? Może macie jakieś fajne przepisy ?

Ja dziś się lepiej czuje. Mdłości minimalne na szczęście. U mnie na szczęście jest tak, że jeden dzień czuję się tragicznie, a kilka następnych znośnie. Jakby mnie trzymało 24/7 to bym chyba padła.
U mnie też póki co mdłości idą falowo... fajnie by było gdyby tak zostało, ale w poprzednich ciążach miałam etap, że nawet w nocy budziłam się, bo mi było niedobrze, nawet na myśl o wodzie.... oby teraz tak nie było, bo już dwójka biega po mieszkaniu 🙄

Dziewczyny macie już założoną kartę ciąży? czy Wasi ginekolodzy uzupełniali książeczkę ze wcześniejszych wizyt? :)

A są tutaj kobietki bez mdłości? 🙈 Podobno to też nie do końca prawidłowe, ja ich nie mam… a już 8+5
W takim razie nic innego tylko życzyć Wam dużo przyjemnych i lżejszych poranków❤️

reklama
A mnie od wczoraj boli w dole brzucha, ale tak dziwnie. Trochę inaczej niż na okres, to trochę taki ból, a trochę kłucie - jak boli mięsień w łydce po skurczu.... Nie wiem czy dobrze opisuje 😅 ale mam nadzieję że to efekt rozciagania się tam wszystkiego a nie nic złego...
Mam to samo, zazwyczaj pod wieczór tak łapie

Do góry