reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

A powiedz mi czy podczas porodu też miałaś bóle krzyżowe? Czy miałaś cc? Mnie teraz też boli w krzyżu od początku i od razu pomyślałam o porodzie. 😁
Tez miałam bóle krzyżowe do tego trafiłam do sali gdzie prysznic się zatkał więc w czasie porodu aż 5 minut czułam ulgę 🙁 ale jakoś dałam radę urodzić sn

reklama
Tez miałam bóle krzyżowe do tego trafiłam do sali gdzie prysznic się zatkał więc w czasie porodu aż 5 minut czułam ulgę 🙁 ale jakoś dałam radę urodzić sn
Ja właśnie pierwszy porod SN i było całkiem nieźle, krzyżowych nie miałam. Choć w rodzinie bóle krzyżowe były zawsze przy porodzie.
Mnie teraz od początku boli krzyż i pierwsze o czym pomyślałam to czy będę mieć krzyżowe przy porodzie 🙈

Hej!

Chyba już mogę się nieśmiało z Wami przywitać. Miałam bardzo niepewny tydzień - poniedzialek: beta 15, prog 6.7 - lekarz nie dawał szans...

Środa: beta 39, prog 12.6 - usłyszalam, że wciąż szanse niewielkie

Dzisiaj: beta 172 i prog 12.3 - dzis juz troszke wiekszy entuzjazm - wygląda no to że hoduje uparciucha który bardzo chce pokazać, że można! 🤞🤞

Termin będę mieć pewnie jako jedna z ostatnich bo wychodzi 28.11. Pierwsze USG dopiero 06.04 ale nie chcialam wcześniej bo może już coś będzie konkretniej widać wtedy 🥰🤞

Hej!

Chyba już mogę się nieśmiało z Wami przywitać. Miałam bardzo niepewny tydzień - poniedzialek: beta 15, prog 6.7 - lekarz nie dawał szans...

Dzisiaj: beta 172 i prog 12.3 - dzis juz troszke wiekszy entuzjazm - wygląda no to że hoduje uparciucha który bardzo chce pokazać, że można! 🤞🤞

Termin będę mieć pewnie jako jedna z ostatnich bo wychodzi 28.11. Pierwsze USG dopiero 06.04 ale nie chcialam wcześniej bo może już coś będzie konkretniej widać wtedy 🥰🤞
Gratulacje! Niech uparciuch nie przestaje się upierać! ❤️

Hej!

Witaj🙂 niech uparciuszek rośnie 😉 ja też mam niby wizytę 6.04, ale może pójdę wcześniej, zobaczymy czy wytrzymam. U mnie termin na 22.11, ale też chce już iść w takim momencie żeby mieć jakieś konkrety 🙂

Witaj🙂 niech uparciuszek rośnie 😉 ja też mam niby wizytę 6.04, ale może pójdę wcześniej, zobaczymy czy wytrzymam. U mnie termin na 22.11, ale też chce już iść w takim momencie żeby mieć jakieś konkrety 🙂
Ten tydzień naprawdę mnie wymęczył jeśli chodzi o badania i czekanie wiec teraz muszę się zrelaksować. Nie pozostaje nam już nic innego jak czekać 🤷🏽‍♀️

serio dajecie radę? Ja kawoszem nie jestem ale jedną z mlekiem zawsze piłam, ale odrzuciło mnie odpoczątku. Mąż wczoraj poprosił żebym mu zrobiła to jak się zmieliła w ekspresie to od samego zapachu mnie szarpało 🙈 piłam herbatę, ale też jest odstawiłam, bo już jakiś palpitacji serca wczoraj dostałam po trzeciej 🙉🤣 masakra jakaś 🤣 dzisiaj już do wrzątku wlałam sobie trochę soku i tyle było picia mojego. Muszę sobie kupić jakaś herbatę ziołową chyba
Ja też mam odrzut od kawy, od samego początku. Na początku jeszcze piłam małą, żeby tak nagle nie odstawić kofeiny, bo byłby ból głowy. Już od tygodnia w ogóle nie piję i mnie mdli na samą myśl.

Hej dziewczyny jak tam się dziś czujecie? U nas pogoda względna a nawet bardzo ciepło do sklepu można w samej bluzie śmigać ☀️Wybrać się trzeba na płac zabaw z młodà😌

Rzeczywiście sporo nas ma już dzieci wogule ile macie lat i w jakim wieku dzieci?
Ja mam 38
Syn 13 lat i córka 5 w czerwcu skończy❤️
Marzy mi się zdrowa ciąża bez powikłań bo mam bardzo obciążony wywiad ;( ale gdzieś tam myśle że gdyby się udało bardzo ale to bardzo chciałabym mieć taka 2 córcię jak ta moja złote dziecko❤️
Nastolatek 🥸też kochany ale wiadomo już chormony szaleją najlepsze jego słowo na wszystko to było by Nie ale jak pomyśle jaka ja byłam w jego wieku to naprawdę jest mega grzeczny🤪

Kawka☕️Pije rano z mleczkiem bez laktozy
Co do objawów brak jak byłam w ciąży 5lat temu z córka też mi nic nie dolegało🤪
Dziewczyny pytanie nie ciążowe macie może działki ogrodowe ? Osobiście uwielbiam i mam ogród poza domem kupę tam roboty już myśle o tym co by tam zmienić ulepszyć żeby było mniej roboty😎 Planujemy właśnie ognisko lub grila na sobotę. A wy jakie plany na najbliższe dni macie;)
Ja dzisiaj pierwszy dzień od 2 tygodni, gdzie mdłości są trochę mniejsze i da się żyć 😅

reklama
serio dajecie radę? Ja kawoszem nie jestem ale jedną z mlekiem zawsze piłam, ale odrzuciło mnie odpoczątku. Mąż wczoraj poprosił żebym mu zrobiła to jak się zmieliła w ekspresie to od samego zapachu mnie szarpało 🙈 piłam herbatę, ale też jest odstawiłam, bo już jakiś palpitacji serca wczoraj dostałam po trzeciej 🙉🤣 masakra jakaś 🤣 dzisiaj już do wrzątku wlałam sobie trochę soku i tyle było picia mojego. Muszę sobie kupić jakaś herbatę ziołową chyba
Podobno rooibos jest dobra w ciąży. Uwaga na herbatki smakowe bo mają często hibiskus.

Do góry