Sorka byłam u rodziny i zapomniałam wejść u lekarza ok. Potwierdzona ciąża w dobrym miejscu, ale obecnie tylko pęcherzyk widoczny o wielkości 0,44 cm@ika89…. Jak tam u lekarza ??
reklama
modesty
Fanka BB :)
Gratulacje na kiedy Ty masz termin?Sorka byłam u rodziny i zapomniałam wejść u lekarza ok. Potwierdzona ciąża w dobrym miejscu, ale obecnie tylko pęcherzyk widoczny o wielkości 0,44 cm
Aplikacja pokazuje mi od 1 do 4 listopada z czego bardziej wierzę w tego 4 listopada.Gratulacje na kiedy Ty masz termin?
modesty
A ta wielkosc pęcherzyka też jest zależna od wieku ciąży, nie? Mi niby na 1 listopada ale wygląda na to że będzie jeszcze później niż u CiebieAplikacja pokazuje mi od 1 do 4 listopada z czego bardziej wierzę w tego 4 listopada.
Goodka
Moderator
Jejuuu myślałam, że tylko ja mam tak z tym poceniem Nigdy się nie pociłam, a teraz co chwile jestem mokraJa w ogóle rano jak się budzę to mi gorąco, duszno. A w ciągu dnia co chwilę się ubieram bo lekkie dreszcze, a nagle spocona i ściągam sweter.
Karola270984
ja tak miałam w poprzedniej ciąży miałam z włosami jedna wielka masakreDziewczyny czy wam też włosy lecą garściami? Podczas mycia mam pełne ręce włosów
Karola270984
od kiedy Ci się tak zrobiło ??Dziewczyny czy wam też włosy lecą garściami? Podczas mycia mam pełne ręce włosów
reklama
MPAnia
Od 3 dniod kiedy Ci się tak zrobiło ??