reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Raczej nie to, że kłaść na siłę, tylko że powinien a tego nie robi.
Do dziś byłam przekonana, że dziecko lubi leżeć na brzuszku. Okazuje się, że chyba nie, bo jie wytrzymuje w tej pozycji... Ona pyta: czy lubi? Ja mówię: lubi. A w tym momencie Kuba już stękał i ona dopytuje: zawsze tak jest, że po takim czasie już marudzi? Przytaknęłam i wtedy się dowiedziałam, że nie tak to powinno być. Na moje pytanie, jak długo w takim razie powinien wytrzymać, odpowiedź brzmiała: w tym wieku to już większość czasu.

No i tyle.

Z Twoich wypowiedzi to wygląda tak jakby jej nic nie pasowało.
Może miała gorszy dzień 🤪

Nie przejmuj się 🤪 moja poleży na brzuszku ale na pewno nie większość dnia 🤪 większość dnia to jest na rękach u mnie albo u męża ❤️❤️❤️

Z Twoich wypowiedzi to wygląda tak jakby jej nic nie pasowało.
Może miała gorszy dzień 🤪

Nie przejmuj się 🤪 moja poleży na brzuszku ale na pewno nie większość dnia 🤪 większość dnia to jest na rękach u mnie albo u męża ❤️❤️❤️
Fizjo mi powiedziała, że dzieci się nie nosi, tylko można je co najwyżej przenieść jak jest potrzeba 😝 No to ja zapytałam dzisiaj o dobra pozycję do tego przenoszenia i się dowiedziałam, że akurat w tym wieku to takiej nie ma. Na jedne jest już za duży, a na inne za mały.

Ale mi się wydaje, że ta pani jest dobrą fizjoterapeutką. Na pewno Kubie bardzo się podobała, patrzył jak w obrazek 😄 muszę jej oddać sprawiedliwość, że sprawia fachowe wrażenie. Tylko ja z nią nie nadaję na tej samej fali.

Fizjo mi powiedziała, że dzieci się nie nosi, tylko można je co najwyżej przenieść jak jest potrzeba 😝 No to ja zapytałam dzisiaj o dobra pozycję do tego przenoszenia i się dowiedziałam, że akurat w tym wieku to takiej nie ma. Na jedne jest już za duży, a na inne za mały.

Ale mi się wydaje, że ta pani jest dobrą fizjoterapeutką. Na pewno Kubie bardzo się podobała, patrzył jak w obrazek 😄 muszę jej oddać sprawiedliwość, że sprawia fachowe wrażenie. Tylko ja z nią nie nadaję na tej samej fali.

😂🤪😂🤪
To ja ja długo przenosze z punktu a do punktu b 🤪 pozdrów ta fizjoterapeutke ode mnie 🤪🤪

No wiesz może być specjalistka w tym co robi ale ma słaby przekaz 🤪

reklama
Jak tam chcecie.
Wasza decyzja ja się dostosuje.

Tylko kto się zgodzi na pilnowanie porządków w grupie zamkniętej.

Dobrej nocy.
Ja nadrobię zaległości na "internecie " 🤪
Nasza grupa jest bardzo porządna, co tu pilnować 🙃. Mogę być drugim moderatorem.

Ty lepiej pokaż ten płaszczyk, bo nie dałaś foty.

Do góry