Smaily
Fanka BB :)
Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi. Ja teoretycznie doświadczona, bo to mój 3 poród. Ja już 9mcy kp, a okresu, czy choćby oznak, że wraca cykl nie ma. Po pierwszym porodzie wrócił okres właśnie ok 9mcy po porodzie, po drugim nie karmiłam ani razu, więc zaraz po połogu wrócił prawidłowy cykl.
Mnie się teraz do miesiączki nie pali, mogłoby jej jeszcze trochę nie byc (im dłużej tym lepiej) . Tylko noszę ze sobą wszędzie bieliznę zapasową i podpaski, no bo teraz to nie wiadomo kiedy mnie dopadnie
A myśli któraś z Was o kolejnym dziecku? Nie bierzcie mnie tylko za jakąś patologię i dziecioroba. Mam dwie córki, marzyła mi się zawsze mała różnica wieku, niestety się tak nie udało. A obecnie wiem, że mąż nie chce trzeciego, a ja też już mam 35lat więc nic na siłę.
Co nie zmienia faktu, że od czasu do czasu nawiedzaja mnie myśli, że fajnie by było, tym bardziej, że druga córka zlote dziecko, pogodne, śpi, je.
Mnie się teraz do miesiączki nie pali, mogłoby jej jeszcze trochę nie byc (im dłużej tym lepiej) . Tylko noszę ze sobą wszędzie bieliznę zapasową i podpaski, no bo teraz to nie wiadomo kiedy mnie dopadnie
Po porodzie sn (miom pierwszym)też straciłam komfort w noszeniu tamponów, ale potem jakoś to wróciło do normy. Bez moich większych wysiłków. Potem po cesarce, nie miałam już takich problemów.Ja już co prawda nie karmie, skończyłam po 7mc, ale okres mi wrócił jeszcze jak karmilam. Teraz jak skończyłam karmić to jestem na tabletkach.
Ja nie czuje już dolegliwości poporodowych, nawet nie zauważam szwu po nacięciu. Jedyna rzecz, co może dziwnie zabrzmieć, to problem ze "szczelnością" tamponów.
A myśli któraś z Was o kolejnym dziecku? Nie bierzcie mnie tylko za jakąś patologię i dziecioroba. Mam dwie córki, marzyła mi się zawsze mała różnica wieku, niestety się tak nie udało. A obecnie wiem, że mąż nie chce trzeciego, a ja też już mam 35lat więc nic na siłę.
Co nie zmienia faktu, że od czasu do czasu nawiedzaja mnie myśli, że fajnie by było, tym bardziej, że druga córka zlote dziecko, pogodne, śpi, je.