reklama
Witajcie mamusie, dawno mnie tutaj nie było, nie wyrabiam czasowo.
Nurtuje mnie pytanie, czy Wam już wrocił okres? Pytanie głównie do mam, które jeszcze kp.
Czy macie jakieś dolegliwości poporodowe?
U mnie po pol roku wrocil okres. Teraz bylam u ginekolog przepisala mi tabletki antykoncepcyjne mam.przetestowac czy będę się czula po nich i ewentualnie mogę A 2 miesiące wszczepić implant antykoncepcyjny.
A u Ciebie jeszcze nie ma ? Moze właśnie stosujesz antykoncepcyje? Wtedy okres moze się wgl nie pojawiać
Co masz na myśli dolegliwości poporodowe?
Czasami ciagnie mnie szew po cc, bola mnie piersi często a teraz jak syn się po mnie wspina i mnie naciśnie rączka na piersi to tak boli ze ojej
Unficzka
Fanka BB :)
Witajcie mamusie, dawno mnie tutaj nie było, nie wyrabiam czasowo.
Nurtuje mnie pytanie, czy Wam już wrocił okres? Pytanie głównie do mam, które jeszcze kp.
Od marca stosuję antykoncepcje, więc miesiączka w ogóle nie zdążyła wrócić. Jedyna dolegliwość to ciągnięcie szwu po zszywaniu (byłam nacinana podczas porodu sn) czasami podczas współżycia.
Ja już co prawda nie karmie, skończyłam po 7mc, ale okres mi wrócił jeszcze jak karmilam. Teraz jak skończyłam karmić to jestem na tabletkach.Witajcie mamusie, dawno mnie tutaj nie było, nie wyrabiam czasowo.
Ja nie czuje już dolegliwości poporodowych, nawet nie zauważam szwu po nacięciu. Jedyna rzecz, co może dziwnie zabrzmieć, to problem ze "szczelnością" tamponów.
Ja karmie ale biorę tabletki, więc nie miał kiedy mi wrócić okres. Ma to skutki ubocze, bo mam bardzo słabe nawilżenie pochwy. Na badaniu usłyszałam, że moja szyjka wygląda jakbym miała klimakterium, ale niby jest to normalne przy karmieniu.Witajcie mamusie, dawno mnie tutaj nie było, nie wyrabiam czasowo.
Ja się skłaniam ku ugryzieniuCo to wedlug was ? Pogryzienie uczulenie?
K1991
Ja jeszcze kp i nadal nie mam okresu, jeśli chodzi o dolegliwości po porodzie to brak. Ewentualnie jeśli mocno bym się czegoś doszukiwała to czasem odczuwam miejsce po nacięciu i pęknięciu, ale u mnie poród był bardzo ciężki z koniecznym całkowitym znieczuleniem już po urodzeniu synka.Witajcie mamusie, dawno mnie tutaj nie było, nie wyrabiam czasowo.
K1991
Obstawiała bym pogryzienie, ale wiadomo trzeba obserwować bo może jednak coś uczuliłoCo to wedlug was ? Pogryzienie uczulenie?
reklama