reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
U nas pieluszka i body bez rękawów, okno otwarte, w pokoju w nocy około 25 stopni, myślisz, że bardziej rozebrać?
Mówiłaś, że lubi być opatulony to nie wiem. Spróbuj, ubrać zawsze można. Mój jest zimnolubny, najlepiej mu jak chłodek czuje 😁

A jeśli chodzi o spacery, my wychodzimy jak jest wiatr, wtedy trochę chłodzi. Tylko że krążymy po podwórku, trochę tu trochę tam i mały daje radę. W domu nie lubi być, ciągle pokazuje rączką na drzwi, że chce iść. Albo jak jest na rękach to całym ciałem steruje, dokąd go zanieść, znacie to? 😂 Gdziekolwiek w domu nie jesteśmy to tak poprowadzi, że dochodzimy do drzwi wyjściowych 🤣

Mówiłaś, że lubi być opatulony to nie wiem. Spróbuj, ubrać zawsze można. Mój jest zimnolubny, najlepiej mu jak chłodek czuje 😁

A jeśli chodzi o spacery, my wychodzimy jak jest wiatr, wtedy trochę chłodzi. Tylko że krążymy po podwórku, trochę tu trochę tam i mały daje radę. W domu nie lubi być, ciągle pokazuje rączką na drzwi, że chce iść. Albo jak jest na rękach to całym ciałem steruje, dokąd go zanieść, znacie to? 😂 Gdziekolwiek w domu nie jesteśmy to tak poprowadzi, że dochodzimy do drzwi wyjściowych 🤣

No własnie jest ciepłolubny dlatego mam teraz problem z ubieraniem... Ogólnie to odkąd są upały i nie zakładam śpiworka to wydaję mi się, że śpi bardziej niespokojnie. Poza tym, wcześniej całe nocy ładnie spał na plecach, a teraz co zajrzę do łóżeczka to albo na boku albo na brzuszku albo w niewiadomo jakie jeszcze pozycji.

No własnie jest ciepłolubny dlatego mam teraz problem z ubieraniem... Ogólnie to odkąd są upały i nie zakładam śpiworka to wydaję mi się, że śpi bardziej niespokojnie. Poza tym, wcześniej całe nocy ładnie spał na plecach, a teraz co zajrzę do łóżeczka to albo na boku albo na brzuszku albo w niewiadomo jakie jeszcze pozycji.
Moja przez upały budziła się baaardzo często i zasypianie to męczarnia. A to że się wierci to chyba do tego dorósł, dzieci generalnie się bardzo kręcą w nocy i śpia w niestworzonych pozycjach, moja co chwilę z boku na bok, czasem na brzuch. Ja się tam cieszę że się kręci bo mam schizę żeby nie miała plaskiej głowy :)

Na spacery tylko rano, później jakakolwiek próba kończyła sie placzem że jej za ciepło w wózku. Ale dużo jesteśmy u moich rodziców na dworze w basenie przy tych upałach.

Mój też się wierci cały czas.

Kobietki wprowadzamy gluten kaszka owsiana dzis poraz pierwszy odparzyła mu się dupka, ale nie wiem czy to przez te straszne upały w domu 29-30 stopni caly czas pod pampersem mokrawe czy wlasnie gluten 🤦‍♀️wieczna niewiadoma

Kobietki wprowadzamy gluten kaszka owsiana dzis poraz pierwszy odparzyła mu się dupka, ale nie wiem czy to przez te straszne upały w domu 29-30 stopni caly czas pod pampersem mokrawe czy wlasnie gluten 🤦‍♀️wieczna niewiadoma
Najlepiej doleczyc pupę. Wstrzymać się z glutenem i podać jak już się zaleczy by nie mieć wątpliwości.

reklama
Do góry