my wychodzimy max do 9, a pozniej tak po 17, a tak to w domu jestesmyTo by wiele tłumaczyło, my też w przyszłym miesiącu w końcu zakładamy klimatyzację.
A w taką pogodę jak teraz, czyli ponad 30 stopni w cieniu normalnie chodzicie na spacery? U nas wczoraj była taka patelnia, że zostaliśmy w domu...
reklama
Mówiłaś, że lubi być opatulony to nie wiem. Spróbuj, ubrać zawsze można. Mój jest zimnolubny, najlepiej mu jak chłodek czujeU nas pieluszka i body bez rękawów, okno otwarte, w pokoju w nocy około 25 stopni, myślisz, że bardziej rozebrać?
A jeśli chodzi o spacery, my wychodzimy jak jest wiatr, wtedy trochę chłodzi. Tylko że krążymy po podwórku, trochę tu trochę tam i mały daje radę. W domu nie lubi być, ciągle pokazuje rączką na drzwi, że chce iść. Albo jak jest na rękach to całym ciałem steruje, dokąd go zanieść, znacie to? Gdziekolwiek w domu nie jesteśmy to tak poprowadzi, że dochodzimy do drzwi wyjściowych
Unficzka
Fanka BB :)
Mówiłaś, że lubi być opatulony to nie wiem. Spróbuj, ubrać zawsze można. Mój jest zimnolubny, najlepiej mu jak chłodek czuje
A jeśli chodzi o spacery, my wychodzimy jak jest wiatr, wtedy trochę chłodzi. Tylko że krążymy po podwórku, trochę tu trochę tam i mały daje radę. W domu nie lubi być, ciągle pokazuje rączką na drzwi, że chce iść. Albo jak jest na rękach to całym ciałem steruje, dokąd go zanieść, znacie to? Gdziekolwiek w domu nie jesteśmy to tak poprowadzi, że dochodzimy do drzwi wyjściowych
No własnie jest ciepłolubny dlatego mam teraz problem z ubieraniem... Ogólnie to odkąd są upały i nie zakładam śpiworka to wydaję mi się, że śpi bardziej niespokojnie. Poza tym, wcześniej całe nocy ładnie spał na plecach, a teraz co zajrzę do łóżeczka to albo na boku albo na brzuszku albo w niewiadomo jakie jeszcze pozycji.
Moja przez upały budziła się baaardzo często i zasypianie to męczarnia. A to że się wierci to chyba do tego dorósł, dzieci generalnie się bardzo kręcą w nocy i śpia w niestworzonych pozycjach, moja co chwilę z boku na bok, czasem na brzuch. Ja się tam cieszę że się kręci bo mam schizę żeby nie miała plaskiej głowyNo własnie jest ciepłolubny dlatego mam teraz problem z ubieraniem... Ogólnie to odkąd są upały i nie zakładam śpiworka to wydaję mi się, że śpi bardziej niespokojnie. Poza tym, wcześniej całe nocy ładnie spał na plecach, a teraz co zajrzę do łóżeczka to albo na boku albo na brzuszku albo w niewiadomo jakie jeszcze pozycji.
Na spacery tylko rano, później jakakolwiek próba kończyła sie placzem że jej za ciepło w wózku. Ale dużo jesteśmy u moich rodziców na dworze w basenie przy tych upałach.
My też chodziliśmy do lasu, ale ostatnio kleszcz chodził po policzku synka i trochę się boję od tego czasu tam iśćMy chodzimy na spacer nawet w upał, ale do lasu.
Mój też się wierci cały czas.No własnie jest ciepłolubny dlatego mam teraz problem z ubieraniem... Ogólnie to odkąd są upały i nie zakładam śpiworka to wydaję mi się, że śpi bardziej niespokojnie. Poza tym, wcześniej całe nocy ładnie spał na plecach, a teraz co zajrzę do łóżeczka to albo na boku albo na brzuszku albo w niewiadomo jakie jeszcze pozycji.
Najlepiej doleczyc pupę. Wstrzymać się z glutenem i podać jak już się zaleczy by nie mieć wątpliwości.Kobietki wprowadzamy gluten kaszka owsiana dzis poraz pierwszy odparzyła mu się dupka, ale nie wiem czy to przez te straszne upały w domu 29-30 stopni caly czas pod pampersem mokrawe czy wlasnie gluten wieczna niewiadoma
reklama