reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

My kupiliśmy wkładkę dedykowaną do wózka Joie Mytrax ze sklepu smyklove. Wkładka bawełniana z membraną oddychającą i poduszka motylek. Młody się nie poci i głowa mu nie lata na nierównościach jak śpi, także ogólnie polecam. Myślę, że mu wygodnie a to najważniejsze :)

reklama
Taka cisza w wątku, na wakacje wyjechalyscie? 😄
Zadam Wam trywialne pytanie, czy Wy też macie tysiącpięćsetstodziewięćset zdjęć swojego dziecka? 😅🙈 Bo nie wiem, czy zdiagnozować u siebie fioła na tym punkcie czy może to jednak normalne 😅 Mój syn do 3 miesiąca ma w albumie 200 zdjęć, teoretycznie, bo niektóre są powkładane po kilka, gdzieś w kopercie mam około setki z czwartego i piątego miesiąca i ostatnio pozbierałam do wywołania, prawie 400... 🙈 Powiedzmy, że 90% z tego jest z synkiem. Ma ktoś więcej? 😂

Zadam Wam trywialne pytanie, czy Wy też macie tysiącpięćsetstodziewięćset zdjęć swojego dziecka? 😅🙈 Bo nie wiem, czy zdiagnozować u siebie fioła na tym punkcie czy może to jednak normalne 😅 Mój syn do 3 miesiąca ma w albumie 200 zdjęć, teoretycznie, bo niektóre są powkładane po kilka, gdzieś w kopercie mam około setki z czwartego i piątego miesiąca i ostatnio pozbierałam do wywołania, prawie 400... 🙈 Powiedzmy, że 90% z tego jest z synkiem. Ma ktoś więcej? 😂
Spokojnie u mnie też będzie około tysiaka 🤣🙈

A moja córka ma bardzo mało. Ja to mam tyle zajęć, że zapominam i nie robię.

My dopiero wczoraj wróciliśmy ze szpitala, dlatego się nie odzywałam.
Co prawda zdjęć wywołanych dużo nie mam, ale w google zdjęcia mamy albumy z każdego miesiąca i od razu albumy są udostępniane dziadkom i najbliższym, więc każdy z nas jest na bieżąco, bardzo fajna sprawa. Na miesiąc mamy około 40 zdjęć 😁

Ja musiałam usuwać dużo rzeczy z dysku Google, bo nie miałam już miejsca i do tego kupiłam ostatnio nowy telefon, bo chciałam mieć lepszy aparat...

Kobitki mam pytanie czy któraś się orientuje
Jestem kp
W 6 miesiącu w maju wrocil mi okres do tej pory mialm 2 okresy gdzie cykl pomiędzy jednym a 2 trwal 24 dni teraz jest dzien 31 a okresu nie ma ? Brzuch mnie bolal jak na okres, ale przestał. Czytam ze cykl musi się tjb zaprogramować od początku ale ze nadal jestem kp to mogę mieć nieregularne okresy
Test zrobiłam bo juz mialam schizę 🤦‍♀️tak się zestresowałam ze stwierdziłam ze trzeba zadbać o jakas antykoncepcje bo nie mysle o 2 bobasie przez najbliższe kilka lat chyba bym osiwiała

reklama
Spokojnie u mnie też będzie około tysiaka 🤣🙈
Ja ze swojego wczesnego dzieciństwa mam chyba 5 czy 6 zdjęć, przy czym wczesne mam na myśli wiek jakieś 1,5 roku i wszystkie te zdjęcia są z jednego dnia. Kiedyś jak ktoś miał aparat to był sukces, a teraz zdjęcia można robić na każdym kroku.

Do góry