A jak oczka?Tak dziękujemy. W końcu wróciło dziś moje dziecko. Zaczęła się w końcu uśmiechać. Dwie noce z temperaturą 38,5. Po lekach tylko trochę spadała. Ze stresu nie spałam, ale wczoraj wieczorem zaczęło się poprawiać i w nocy już nie było gorączki, ale bardzo często budziła się z płaczem. Dzisiaj jest jeszcze słaba i nie chce leżeć na brzuchu, ale zaczęła znów się bawić zabawkami.
reklama
Już dobrze, dziekujemy. Oczy to ona miała tylko delikatnie przekrwione i dostała antybiotyk w kroplach więc chyba dlatego szybko zeszło. Ja bym w życiu się nie domyslila się że to zapalenie spojówek. Dla mnie to była trzydniówka, bo na plecach miała wczoraj wysypkę, choc wcześniej miała tam potówki. Gratisowo uczuliła się na pieluchy z Lidla. Takie combo, ale dzisiaj już mocno zbladło. Trzydniówka by wyjaśniała dlaczego starszak jest zdrowy.A jak oczka?
Jak tam dziewczyny w te upały? Ja dzisiaj kupiłam basenik dla bobasa i zobaczymy czy będzie jej się podobać
I odkryłam dzisiaj że małej wybiły się górne dwojki, także ma dolne jedynki a teraz wyszly gorne dwojki nie spodziewałam się takiej kolejności i wogole nie zauważyłam ale to wyjaśnia czemu 3 dni od poniedziałku była marudka
I odkryłam dzisiaj że małej wybiły się górne dwojki, także ma dolne jedynki a teraz wyszly gorne dwojki nie spodziewałam się takiej kolejności i wogole nie zauważyłam ale to wyjaśnia czemu 3 dni od poniedziałku była marudka
Unficzka
Fanka BB :)
Jak tam dziewczyny w te upały? Ja dzisiaj kupiłam basenik dla bobasa i zobaczymy czy będzie jej się podobać
U nas w mieszkaniu tylko 23 stopnie -kamienica . Pierwszy raz nie byliśmy dzisiaj na spacerze, tylko 10 minut do teściowej, więc upał aż tak nie dał się we znaki, u nas jutro ma być najgorszy dzień bo 34stopnie.... Ogólnie już jesteśmy spakowani do szpitala, mamy się stawić jutro w południe. I o ile do dzisiaj byłam spokojna, tak już teraz zaczęłam się mocno denerwować
U nas w domu blisko 26 st, jak się siedzi to jest spoko, gorzej się ruszyć i coś robić do schłodzenia mam tylko wiatrak. Myślę, że jak temperatura spadnie po zmroku to wstawię go w otwarte okno i może choć trochę ochłodzi pokój. Choć wielkich nadziei nie mam. Na dworze byliśmy do południa, mały nawet ładnie pospał w wózku. Ale obawiam się nocy i jutra. Ma dobić do 34 a odczuwalna nawet 38 mieliśmy iść na przedstawienie do przedszkola, ale jak będzie tak gorąco to w starych murach, gdzie też przyjdzie pełno ludzi, nie da się wysiedzieć.
Używacie jakiejś wkładki do spacerówki? My mamy taką https://allegro.pl/oferta/babymam-wkladka-dwustronna-do-wozka-spacerowki-11884181905 i w naszym wózku jest beznadziejna. Ściąga ja ciągle na jedną stronę, trzyma się tylko na pasach, bo wstążka, która służy niby do przywiązania do wózka nie wiem czego miałaby się trzymać i nie sądziłam, że będzie się tak szybko brudzić no ale, jak ja wczoraj zdjęłam i dziś woziłam syna w taki gorąc to się tak upocił, że aż mi go żal było. Jednak co bawełna to bawełna, a sztuczna tapicerka wózka raczej nie sprzyja komfortowemu siedzeniu, kiedy jest gorąco. Tak więc chyba przeproszę tę wkładkę i założę znowu, mimo że mnie coś trafia jak widzę, jak się zsuwa
Ja mieszkam od lat w takich warunkach że rzadko mnie dopada upał. W tamtym roku dopóki na działce klimatyzacji nie było to kilka dni przygrzało. Wszyscy mówią że gorąco, a ja nie wiem o co kaman. W domu chodzę w swetrze, u rodziców w domu też zimno. Teraz mam wrażenie że że 3 dni lata były. Dziś od 11 do 14 byłam z dziećmi na placu zabaw. Był taki wiatr i dodatkowo cień że kompletnie tego nie czułam.
Właśnie my też mamy problem ze mały mi się poci w spacerówce tyle ze my mamy juname i tam ta wkladka jest na zsuwak i nie wiem czy jak bym kupila jakas bawełniana to tamta wyjmuje i władam ta co kupilam czy kładę na tamta ?Używacie jakiejś wkładki do spacerówki? My mamy taką https://allegro.pl/oferta/babymam-wkladka-dwustronna-do-wozka-spacerowki-11884181905 i w naszym wózku jest beznadziejna. Ściąga ja ciągle na jedną stronę, trzyma się tylko na pasach, bo wstążka, która służy niby do przywiązania do wózka nie wiem czego miałaby się trzymać i nie sądziłam, że będzie się tak szybko brudzić no ale, jak ja wczoraj zdjęłam i dziś woziłam syna w taki gorąc to się tak upocił, że aż mi go żal było. Jednak co bawełna to bawełna, a sztuczna tapicerka wózka raczej nie sprzyja komfortowemu siedzeniu, kiedy jest gorąco. Tak więc chyba przeproszę tę wkładkę i założę znowu, mimo że mnie coś trafia jak widzę, jak się zsuwa
reklama
My jeszcze ostatnie dni w gondoli ale właśnie planuje zakup wkładki do wózka. Muszę się rozejrzeć, chyba że jakaś polecacieUżywacie jakiejś wkładki do spacerówki? My mamy taką https://allegro.pl/oferta/babymam-wkladka-dwustronna-do-wozka-spacerowki-11884181905 i w naszym wózku jest beznadziejna. Ściąga ja ciągle na jedną stronę, trzyma się tylko na pasach, bo wstążka, która służy niby do przywiązania do wózka nie wiem czego miałaby się trzymać i nie sądziłam, że będzie się tak szybko brudzić no ale, jak ja wczoraj zdjęłam i dziś woziłam syna w taki gorąc to się tak upocił, że aż mi go żal było. Jednak co bawełna to bawełna, a sztuczna tapicerka wózka raczej nie sprzyja komfortowemu siedzeniu, kiedy jest gorąco. Tak więc chyba przeproszę tę wkładkę i założę znowu, mimo że mnie coś trafia jak widzę, jak się zsuwa