reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Moja córka się sama przekreca, ale tylko na kanapie u prababci wyłożonej kocem. 🤣 Podłoże nie może być byle jakie. 🙈

Albo chodzi o to, że chce się przed prababcią pochwalić 😁. Chociaż coś w kocach jest, mój jak tylko zostaje położony na kanapie, gdzie jest koc to od razu za niego łapie i sie przekręca na brzuszek 😉

reklama
Planowałam pół roku, ale na pewno będę dłużej, chcę kp jeszcze jak będziemy w szpitalu. Jednak chciałbym przed zakończeniem roku skończyć, pewnie koło października, bo w grudniu wracam do pracy, a nie chcę żeby miał tyle stresów na raz, że koniec kp i jeszcze żłobek.

Test z podawaniem kaszek godzine przed snem, aby lepiej spał oblany. Testowałam trzy dni. Wczoraj położyłam małego spać o 21, jak codzień. Teraz jest godzina 2:50, a ja właśnie mam już czwarte pobudkę. Wczoraj jak obudził się koło 3 to nie mogłam go uśpić do 6. Jestem załamana i nie mam już siły. Marzę o dwóch godzinach nieprzerwanego snu. Wiem, że Wy takich problemow nie macie, więc nie będę zaśmiecała już naszego forum swoimi żalami i będę siedzieć cicho, w niczym moje płacze tutaj nikomu nie pomogą. Przepraszam Was dziewczyny 😔

reklama
Test z podawaniem kaszek godzine przed snem, aby lepiej spał oblany. Testowałam trzy dni. Wczoraj położyłam małego spać o 21, jak codzień. Teraz jest godzina 2:50, a ja właśnie mam już czwarte pobudkę. Wczoraj jak obudził się koło 3 to nie mogłam go uśpić do 6. Jestem załamana i nie mam już siły. Marzę o dwóch godzinach nieprzerwanego snu. Wiem, że Wy takich problemow nie macie, więc nie będę zaśmiecała już naszego forum swoimi żalami i będę siedzieć cicho, w niczym moje płacze tutaj nikomu nie pomogą. Przepraszam Was dziewczyny 😔
Kurcze 😑 szkoda i dzieciaczka i Ciebie. Przeciez to forum od tego jest! Jak mamy problem to moze ktoras z nas cos podpowie i cos sie zmieni. Ciezki masz egzemplarz 😑
moja wczoraj wypila 60ml mm i spi troche lepiej, ale nie chce ciagnac z butelki, juz z trzech korzystalismy, a jak tata probowal podac to wrzeszczala. A poza tym nic lyzeczka nie zje

Do góry