Ja leję prosto na plamę różowym vanishem i potem dobrze płuczę, w 90% przypadków ładnie schodzi, ale są takie ubranka gdzie za nic nie chce puścić.Dziewczyny sposoby na plamy po marchewce?
reklama
Moja na lovele uczulona. Teraz pierzemy w jelpie - proszek i płyn do płukania. Ja nie ryzykuje zapachowymi płynami, bo moja ma baaaardzo wrażliwa skórę.A ogólnie w czym robicie pranie? My mieliśmy płyń do prania Lovely i płyn do płukania lenor sensitiv, ale zapach już mi się znudził
MiśZielinka
Fanka BB :)
Proszek lovela albo bobini.
Jeśli chodzi o płyny to dajemy już normalne. Dzieci niemają uczuleń, ale ja też nie daje płynu do każdego prania. Używam go raz na jakiś czas..
Jeśli chodzi o płyny to dajemy już normalne. Dzieci niemają uczuleń, ale ja też nie daje płynu do każdego prania. Używam go raz na jakiś czas..
MiśZielinka
Jeśli chodzi o bidon mamy bboxa i załapał. 03 skończył pół roku, jest na butli i się zastanawiałam czy ogarnie ta rurkę a tu mile zaskoczenie.. Załapal i pije jak szalony. Jeśli chodzi o bidony wogole to ja polecam bbx bo są jednak dostosowane z przepływem do wieku dziecka.
Unficzka
Jeśli chodzi o bidon mamy bboxa i załapał. 03 skończył pół roku, jest na butli i się zastanawiałam czy ogarnie ta rurkę a tu mile zaskoczenie.. Załapal i pije jak szalony. Jeśli chodzi o bidony wogole to ja polecam bbx bo są jednak dostosowane z przepływem do wieku dziecka.
A ja jak pierwszy raz podałam bbox to w ogóle nie chciał rurki do buzi wziąć, teraz weźmie ale nie umie z tego pić, tylko w ustach trzyma... Nie mam pomysłu jak mu wytłumaczyć, pokazywałam na sobie, ale nie ogarnął
MiśZielinka
Polecam .. Czasem warto zacisnąć zęby i spełnić marzenia tylko najpierw dobry doradca finansowy.Wierzę co do tych cen, a ja wolałabym mieszkać gdziekolwiek indziej, byle we troje i prowadzić życie jak normalna rodzina, a nie tak, jak teraz
My odkąd podjęliśmy decyzję o wspólnym mieszkaniu to zawsze była gdzieś ta rodzina która miało się na głowie.
Jak się mieszka samemu związek zupełnie inaczej funkcjonuje i nie masz właśnie takiego jojczenia. Komfort psychiczny jest tego wart.
Ja nawet się cieszyłam z świat spędzonych w czwórkę, bo akurat ookres pandemii, młody przed szczepieniami.. Kolacyjka, filmik, na luzie.. Coś pięknego owszem wymagało to od nas multum pracy, a ile klotni ale warto
MiśZielinka
Mój tez najpierw nie ogarniał. Nie było tak że złapał na dzień dobry. Najpierw jak mu dałam bbx ro go gryzł jak gryzak, potem lizał, ale nie poddawałam się i podawałam mu cały czas.. Aż w końcu raz złapał jakos kącikiem ust i zaciągnął, aż mu się wszystko wylało. Potem drugi raz, trzeci, czwarty i teraz pije cały czas.. Więc może to kwestia "dostawiania" jak do cycaA ja jak pierwszy raz podałam bbox to w ogóle nie chciał rurki do buzi wziąć, teraz weźmie ale nie umie z tego pić, tylko w ustach trzyma... Nie mam pomysłu jak mu wytłumaczyć, pokazywałam na sobie, ale nie ogarnął
reklama
MiśZielinka
Wogole uważam toz z a mega sukces bo ja z wodą się poddałam. Nie chciał zupełnie jej pić mimo, że przy mm wiadomo, że powinien. Krztuszenie się i różne cuda totalnie mnie zniechęciły więc cieszę się tym naszym małym sukcesem.
A czg wasze maluchy już siadają? Moje dziecię obracać się nie obraca.. Na to niema wogole ochoty, ale łapie się wszystkiego co się da i robi tzw brzuszki.. Dźwiga się do siadania.. Zabronic mu nie mogę, ale jednocześnie zastanawia mnie ta kolejność
A czg wasze maluchy już siadają? Moje dziecię obracać się nie obraca.. Na to niema wogole ochoty, ale łapie się wszystkiego co się da i robi tzw brzuszki.. Dźwiga się do siadania.. Zabronic mu nie mogę, ale jednocześnie zastanawia mnie ta kolejność