reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Czyli jesteśmy podobnie ... ja mam 37+3 ...za tydzień ostatnia wizyta u ginekologa i szpital 😊😊
Jeszcze kilka nas tu zostało z brzuszkami ☺☺
Ja mam dzisiaj równe 38+0 i czeka mnie wizyta u ginekologa i ktg 🤭✊ niestety żadnych objawów wskazujących na rychły poród. Nawet czop nie odszedł 😔

reklama
U mnie 39+2 i nadal czekamy, jedynie od 2 dni w nocy boli mnie bardziej brzuch i plecy no mały przed snem bardzo szaleje w brzuchu ... ale na ktg zero skurczy

U mnie 37+5. Ani skurczy, ani twardnienia brzucha. Tylko jestem bardzo zmęczona i śpiąca. Mała w brzuchu też już mało się rusza czyli miejsca ma mało. W środę idę na ktg, a w pon ostatnia wizyta mam nadzieję. Miłego dnia brzuchatki😁

U mnie 37+5. Ani skurczy, ani twardnienia brzucha. Tylko jestem bardzo zmęczona i śpiąca. Mała w brzuchu też już mało się rusza czyli miejsca ma mało. W środę idę na ktg, a w pon ostatnia wizyta mam nadzieję. Miłego dnia brzuchatki😁
Nawzajem miłego ❤️
Jeszcze będziemy tęskniły do tych brzuchów i odczuwania ruchów naszych dzieciątek - staram się cieszyć każdą chwilą, choć wiadomo że jest już ciężko :)
My dziś mamy 38+3

Ja mam dzisiaj równe 38+0 i czeka mnie wizyta u ginekologa i ktg 🤭✊ niestety żadnych objawów wskazujących na rychły poród. Nawet czop nie odszedł 😔
U mnie też nic ... a nic ... narazie cisza 😊Helenka mieszka sobie w brzuszku i się jakoś szczególnie nie wyrywa do wyjścia... poza kopniakami to żadnych innych "bonusów porodowych" 😆😆 skurczy brak czop nie odszedł jedyne co to brzuch mi twardnieje jak spaceruje

Nawzajem miłego ❤️
Jeszcze będziemy tęskniły do tych brzuchów i odczuwania ruchów naszych dzieciątek - staram się cieszyć każdą chwilą, choć wiadomo że jest już ciężko :)
My dziś mamy 38+3
Ja codziennie zachwycam się moim brzuszkiem i wiem ze będę tęsknić i za brzuszkiem i za kopusiami 😍😍😍 poza chorobami jaki mam to okres ciąży uważam za coś nadzwyczajnego i uwielbiam ten czas z brzuszkiem (biorąc pod uwagę ze mam malutki brzuszek to tym bardziej uwielbiam go ❤❤❤ i to maleńkie cudo w środku ❤❤Helenka ❤❤)

reklama
U mnie też nic ... a nic ... narazie cisza 😊Helenka mieszka sobie w brzuszku i się jakoś szczególnie nie wyrywa do wyjścia... poza kopniakami to żadnych innych "bonusów porodowych" 😆😆 skurczy brak czop nie odszedł jedyne co to brzuch mi twardnieje jak spaceruje
Mi tak samo. Jak tylko spaceruje czy coś zaczynam robić to nieprzyjemnie twardnieje. Najpierw się tym zachwycałam i wmawiałam sobie , ze coś się dzieje, ale już przestałam 🙈

Do góry