Ale Wam zazdroszcze, ze macie juz swoje bobaski w ramionach ja juz nie moge sie doczekac, u mnie noce spokojne, nic kompletnie sie nie dzieje, w ciagu dnia pojedyncze skurcze, tylko brzuch napiety praktycznie caly czas, dzis zaczynam 39 tydzien
reklama
Juana19
Fanka BB :)
Gratulacje!!!!Po pierwsze gratuluję wszystkim, którzy mają już swoje dzieciaczki poza brzuszkiem czekamy na resztę
Po drugie ja też należę już do tej pierwszej grupy 03.11 dostałam krwotoku i wylądował na porodówce. 04.11 o 14:54 urodził się mój synek z wagą 3380 i długością 53
GratulacjePo pierwsze gratuluję wszystkim, którzy mają już swoje dzieciaczki poza brzuszkiem czekamy na resztę
Po drugie ja też należę już do tej pierwszej grupy 03.11 dostałam krwotoku i wylądował na porodówce. 04.11 o 14:54 urodził się mój synek z wagą 3380 i długością 53
Ja jestem w tamtym wątku i oczywiście chce tam z wami zostacCześć dziewczyny, dopiero teraz piszę bo głowa cały czas zajęta córcia i dochodze do siebie po cc. Wcześniej gdzieś przewinęło mi się, że nie dacie rady dołączyć do zamkniętej grupy ale już nie mogę tego znaleźć.
Nie wiem dlaczego jest z tym problem, widziałam, że ktoś pisał odnośnie limitu w grupie. Z tego co wiem to nie ma czegos takiego ale w wolnej chwili zrobię czystki i spróbuję wtedy jeszcze raz wysłać link do grupy żebyście się dodały.
Dajcie znać tylko kto chce to zapisze sobie nicki żeby później Wam napisać, że już jest ogarnięty temat
Gratulacje! I obydwie nie doczekałyśmy do naszego terminu
Dla wszystkich pozostałych mam również gratuluję, dużo zdrówka i przespanych nocy życzę!
Też chcę zostać w tamtym wątkuJa jestem w tamtym wątku i oczywiście chce tam z wami zostac
Truskawka9119
Też bym chciałaCześć dziewczyny, dopiero teraz piszę bo głowa cały czas zajęta córcia i dochodze do siebie po cc. Wcześniej gdzieś przewinęło mi się, że nie dacie rady dołączyć do zamkniętej grupy ale już nie mogę tego znaleźć.
Nie wiem dlaczego jest z tym problem, widziałam, że ktoś pisał odnośnie limitu w grupie. Z tego co wiem to nie ma czegos takiego ale w wolnej chwili zrobię czystki i spróbuję wtedy jeszcze raz wysłać link do grupy żebyście się dodały.
Dajcie znać tylko kto chce to zapisze sobie nicki żeby później Wam napisać, że już jest ogarnięty temat
Dla wszystkich pozostałych mam również gratuluję, dużo zdrówka i przespanych nocy życzę!
hikari_ona
ja bym chciała sie zapisac!Cześć dziewczyny, dopiero teraz piszę bo głowa cały czas zajęta córcia i dochodze do siebie po cc. Wcześniej gdzieś przewinęło mi się, że nie dacie rady dołączyć do zamkniętej grupy ale już nie mogę tego znaleźć.
reklama
Juana19
Czekajmy czy @Mila09 uda się rozwiązać problem bo na razie wiele z nas nie może tam wejść. Ja póki co obserwuje i jestem aktywna jedynie w tym wątku.
Krótki update od nas - dziś pierwszy dzień bez męża bo po dwóch tygodniach wrócił do pracy. W domu cisza i spokoj. Zosia wciąż ma raczej fazę sen-jedzenie. Jest bardziej aktywna ale w sumie to chyba max 1-1,5 h w ciągu dnia. A tak to karmienie (9x na dobę) i spanie (od godziny do 4 w nocy). Zdaje sobie sprawę ze to się wszystko zmieni mam jedynie nadzieje ze tryb śpiocha utrzyma się jeszcze przez tydzień bo umówiłam ja na sesje noworodkowa. Robicie coś takiego swoim dzieciom? Ja jak zawsze trochę za późno ale z chłopcami się udało w podobnym okresie będzie miała 3 tygodnie i 4 dni wtedy.
Krótki update od nas - dziś pierwszy dzień bez męża bo po dwóch tygodniach wrócił do pracy. W domu cisza i spokoj. Zosia wciąż ma raczej fazę sen-jedzenie. Jest bardziej aktywna ale w sumie to chyba max 1-1,5 h w ciągu dnia. A tak to karmienie (9x na dobę) i spanie (od godziny do 4 w nocy). Zdaje sobie sprawę ze to się wszystko zmieni mam jedynie nadzieje ze tryb śpiocha utrzyma się jeszcze przez tydzień bo umówiłam ja na sesje noworodkowa. Robicie coś takiego swoim dzieciom? Ja jak zawsze trochę za późno ale z chłopcami się udało w podobnym okresie będzie miała 3 tygodnie i 4 dni wtedy.