reklama
Przewrotka
Fanka BB :)
Dziewczyny, kilka dni temu w końcu doszliśmy do jakiegoś porozumienia z imieniem, tzn jakiś pomysł wpadł prawdopodobnie będzie Lucjan. Co myślicie o tym nietypowym imieniu? Nie zbyt "dziwne"?
Szczęśliwakobieta
Jejku mega!!!!!! GratulacjeHej dziewczynki. Jestem już razem z Zosia. Szczęście niesamowite. Opisze więcej jak nabiorę sił. Pierwsza noc przed nami. Nastawiłam budziki na karmienie co 3h
Trzymajcie się, ostatnia prosta!
Unficzka
Dziewczyny, kilka dni temu w końcu doszliśmy do jakiegoś porozumienia z imieniem, tzn jakiś pomysł wpadł prawdopodobnie będzie Lucjan. Co myślicie o tym nietypowym imieniu? Nie zbyt "dziwne"?
Bardzo ładnie jest Lucjan, tak dostojnie i dla mnie wcale nie dziwne (może to zależy od rejonu kraju?). Będzie mały Lucek, a to już blisko do "laki" czyli szczęśliwy . My będziemy mieli Wiktora, pewnie też dla niektórych dziwne .
Przewrotka
Ciekawe jak tam Juana i jej Zosieńka jeej ale cudownie
pomidorowaglowa
Zaangażowana w BB
Z niecierpliwością czekam na jej relację. Rodzę w tym samym szpitalu zazdroszczę, że już ma maleństwo przy sobie.Ciekawe jak tam Juana i jej Zosieńka jeej ale cudownie
Przewrotka
Ja też czekam na relację bo też będę rodzic w tym szpitalu ale naturalnie mimo wszystkO, chętnie dowiem się jak przebiegła CC macie jakieś zaktualizowane info odnośnie porodów rodzinnych?Z niecierpliwością czekam na jej relację. Rodzę w tym samym szpitalu zazdroszczę, że już ma maleństwo przy sobie.
Super Imię na pewno nie jest dziwne, tylko zapomniane. Jak my w 2017 roku wybraliśmy synowi imię Ignacy to słyszałam jakie to ono rzadkie. Rzeczywiście może i w 2016 według nadań było, ale z roku na rok jest taki skok popularności, że obecnie jest na 11 miejscu. Równie dobrze może tak być i z Lucjanem.Dziewczyny, kilka dni temu w końcu doszliśmy do jakiegoś porozumienia z imieniem, tzn jakiś pomysł wpadł prawdopodobnie będzie Lucjan. Co myślicie o tym nietypowym imieniu? Nie zbyt "dziwne"?
reklama
Przewrotka
DziękiSuper Imię na pewno nie jest dziwne, tylko zapomniane. Jak my w 2017 roku wybraliśmy synowi imię Ignacy to słyszałam jakie to ono rzadkie. Rzeczywiście może i w 2016 według nadań było, ale z roku na rok jest taki skok popularności, że obecnie jest na 11 miejscu. Równie dobrze może tak być i z Lucjanem.