Własnie kupiłam ostatnio taką piłkę, pomaga na bóle plecówMa jeszcze dużo czasu, ale możesz już wykonywać ćwiczenia na dno miednicy i spinning baby. W ciągu dnia nie zakładaj nogi na nogę i wykonuj niektóre czynności na czworaka. Mozesz kołysać biodrami na piłce do ćwiczeń. To pomoże maluchowi się ułożyć.
reklama
K1991
Fanka BB :)
Też chce kupić kosz Mojżesza, ale nie mogę się zdecydować. Jaki kupiłaś?
Załączniki
K1991
Obecnie w 29 tc, ale na wizycie w 27 tc był jeszcze główką do góry, myślę że jeszcze może się dużo obracać. Przynajmniej takie odniosłem wrażenie, że jeszcze nie jest tak bardzo ciasno.W którym jesteś tygodniu? Mój jest ustawiony pośladkowo i własnie martwie się, czy się obróci w dobrą stronę. Jutro zaczynam 28 tydzień.
Unficzka
Dokładnie taki sam mam plan, od września idę na zwolnienie i wtedy będzie czas na przygotowania wszelakie [emoji4]Też jestem w trakcie zapraw ogórki zrobione, powidła śliwkowe a w przyszłą sobotę pomidory i też jeszcze pracuje ale od września już urlop i L4 także wyprawkę zacznę na poważnie tak w drugiej połowie września.
Domi2104
Ja mam tyle co po starszaka i również wiele muszę jeszcze dokupićTrochę zazdroszczę mamom, które już mają zrobione zakupy. Ja jeszcze sporo muszę nabyć, w sumie na razie mam bardziej dla mnie rzeczy higieniczne do porodu, dla dziecka mam kosz mojżesza, wanienkę, reczniczki, ubranek mam niewiele na małe rozmiary, ale troszkę mam bo dostałam w spadku [emoji4] w każdym razie jeszcze sporo zakupów mnie czeka. Ja dziś już 28+5, wczoraj byłam na usg 3 trymestru. Bardzo się ucieszyłam bo torbiel z mózgu się wchłonął i nie ma po nim śladu. Mały rośnie jak na drożdżach, szacunkowa waga to 1400, jest już ustawiony głową na dół a 2 tygodnie temu jeszcze miał główkę u góry. Ciekawe czy jeszcze będzie robił salta [emoji4]
Szczęśliwakobieta
Ja rodziłam w lutym i szczerze polecam wlasnie poćwiczyć oddechy bo duzo łatwiej jest jak się wie kiedy i jak oddychać. I polecam popatrzeć jak łagodzić bole. Mi mega pomógł prysznic. I jak wogole porod przebiega zeby wiedzieć czego można się spodziewać. Ja sie mega balam porodu naturalnego bo pierwsze dziecko ale jak przyszla ta chwila to w głowie mialam duzo informacji takich i bylo mi duzo łatwiej. Bolalo fakt ale wiedziałam jak sobie z tym poradzić i potem polozne twierdziły ze naprawde dobrze i szybko poslzoDziękuję bardzo
Ja.mama
Szukam właśnie takiego na kołach - co to za firma i model?Ja mam takie łóżeczko na pol
Roku mamy malo miejsca a to
Ma koła i bede mogła wszędzie z nim jeździć i jest mega 4w 1 polecam dużo osób poleca to
Łóżeczko
reklama
Ja od siebie moge podpowiedzieć jako mama polrocznej dziewczynki ze bardzo nam się sprawdziło lozecxko dostawne na kołach. Idealne jako dostawka do naszego lozka a potem służyło jako mobilne po całym domuSzukam właśnie takiego na kołach - co to za firma i model?