reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Hej dziewczyny czy któraś z was miała zamianę z duphastonu na luteinę i jak to u was wyglądało czy od razu czy jakoś mieszanie. Mam zalecenie zmiany ze względu na skracającą się szyjkę. Jakby jeszcze jest w normie, ale ledwo ledwo i mam kontrolę za tydzień w szpitalu.

reklama
Hej dziewczyny czy któraś z was miała zamianę z duphastonu na luteinę i jak to u was wyglądało czy od razu czy jakoś mieszanie. Mam zalecenie zmiany ze względu na skracającą się szyjkę. Jakby jeszcze jest w normie, ale ledwo ledwo i mam kontrolę za tydzień w szpitalu.
nie , ja brałam luteinę i dupostan jednocześnie ale już biorę sama luteinę

Ja biorę tylko duphaston. Ja chodzę do dwóch lekarzy. Jeden kazał mi odstawić, a drugi brać nadal. Duphaston chyba powinno odstawiać się stopniowo.

reklama
Do góry