reklama
Juana19
Fanka BB :)
Gratuluje dobrych wiadomości. Chyba mamy dość równy mix płci
Ja mam ciut gorszy tydzień bo brzuch mnie mocno pobolewa i wiem ze za dużo siedze przy biurku a jednocześnie nie mogę siedzieć mniej. Liczę ze znajdę równowagę w tym wszystkim.
Rozpędziłam się trochę z zakupami na razie tylko ciuchowymi. Wydaje mi się ze pierwsze trzy miesiące mam gotowe a potem będę na bieżąco kupować raczej. Ciężkie sprzęty będę ogarniać od lipca. Chce mieć wszystko gotowe do końca września żeby październik jak pójdę na urlop już nic nie robić
W piątek moje porządne połówkowe.
Macie jakieś zdjęcia ze swoich? Dodawajcie
Ja mam ciut gorszy tydzień bo brzuch mnie mocno pobolewa i wiem ze za dużo siedze przy biurku a jednocześnie nie mogę siedzieć mniej. Liczę ze znajdę równowagę w tym wszystkim.
Rozpędziłam się trochę z zakupami na razie tylko ciuchowymi. Wydaje mi się ze pierwsze trzy miesiące mam gotowe a potem będę na bieżąco kupować raczej. Ciężkie sprzęty będę ogarniać od lipca. Chce mieć wszystko gotowe do końca września żeby październik jak pójdę na urlop już nic nie robić
A w którym tygodniu jesteś tzn który tydzień będziesz miała w piątek na połówkowych?Gratuluje dobrych wiadomości. Chyba mamy dość równy mix płci
Bo ja wizytę mam we wtorek 15.06 wtedy będę miała 18+0 i zastanawiam się czy będę miała usg bo lekarz nie wspominała
Ja mialam duphaston ale później miałam zmianę na luteinę zmiana z tabletek duphatonu na globulki luteiny z dnia na dzieńHej dziewczyny czy któraś z was miała zamianę z duphastonu na luteinę i jak to u was wyglądało czy od razu czy jakoś mieszanie. Mam zalecenie zmiany ze względu na skracającą się szyjkę. Jakby jeszcze jest w normie, ale ledwo ledwo i mam kontrolę za tydzień w szpitalu.
Ale jak schodziłam z luteiny to lekarz powiedziała że można odstawiać odrazu luteinę miałam 2x1 ale zeszłam sama 1x1 dla bezpieczeństwa i wszystko oki
Ja myślę cokolwiek zacząć kupować miesiąc przed porodem to poprostu stres i niedowierzanie że może się udać.Gratuluje dobrych wiadomości. Chyba mamy dość równy mix płci
MałaMi30
Hej jak u Ciebie po wizycie czy dobrze pamiętam ze miałaś dzisiaj ?Ja miałam jakiś czas temu, teraz zdecydowanie mniej. Ale wtedy akurat byłam na badaniach prenatalnych i lekarz stwierdził, że taka wydzielina jest ok, dopóki jest przezroczysta, nie pachnie i nie czuję dyskomfortu Natomiast noszenie wkładek niestety powoduje, że tej wydzieliny wytwarza się coraz więcej, ale rozumiem, że to pewnie zbyt duży dyskomfort, żeby nie nosić
hikari_ona
Ja jestem po wizycie i też już lekarz potwierdził ostatecznie dziewczynkę Ma już 13,5 cm i waży 17 dag Wszystko jest ok, więc kamień z serca
Unficzka
Super! To już duża dziewczynka [emoji3]. Zaraz będziemy tu na forum imiona wybierać [emoji6]Ja jestem po wizycie i też już lekarz potwierdził ostatecznie dziewczynkę Ma już 13,5 cm i waży 17 dag Wszystko jest ok, więc kamień z serca
Dziewczyny, a na który tc macie zaplanowane połówkowe? Mi wyznaczyli termin na 21+0 wydaje mi się , że jakoś tak późno... [emoji853]
reklama
Juana19
Będę 19+2 w piątek. W zeszłym tygodniu (18+2) byłam tez na takim z luxmedu i powiedział ze wybrałam najgorszy tydzień ale udało mu się ostatecznie wszystko zbadać. Generalnie wola chyba robić bliżej 20A w którym tygodniu jesteś tzn który tydzień będziesz miała w piątek na połówkowych?
Bo ja wizytę mam we wtorek 15.06 wtedy będę miała 18+0 i zastanawiam się czy będę miała usg bo lekarz nie wspominała