0,024 ?! To faktycznie nisko i co zalecił lekarz po jakim czasie kolejna kontrola? Ja od 15 lat jestem pod kontrola endokrynologa trzymamy tsh ok 1,0 i następna wizyta w lipcu... a ginekolog powiedział ze w ciąży pod koniec 1 trymestru to moje 0.39 było prawidłowe ... ale i tak martwi mnie czy nie spadnie wiec chyba jutro pojde sprawdzić ... to bedzie 2 tygodnie od ostatniego badaniaJeśli wymiotowałaś, to możesz w tym momencie być nawet na minusie w stosunku do początkowej wagi...
Ja jestem na +3 ale nie wymiotowałam ani razu...
Zobaczysz, na pewno okaże się, że wszystko jest w porządku.
Co do tsh - ja miesiąc temu miałam 0,024 jutro idę znowu sprawdzić.
reklama
Cześć kochana, ja jestem w 17 tygodniu i mój brzuszek jest delikatnie wypukły i też ja nie czuje żebym przytyła. Waże się tylko u lekarza bo wydaje mi się że to jest najbardziej miarodajny wynik (moja waga pokazuje mi różne wyniki). Ale słyszałam od swoich koleżanek że u nich w pierwszej ciąży brzuszek dopiero mocniej pojawił się po 20 tyg wiec to mnie tak uspokaja ale nie powiem bo też miałam taki moment że martwiłam się o to że nie tyje i brzusio nie jest jeszcze widoczny. Dodam tylko ze wymiotowałam od początku ciąży z 3 razy.Hej listopadoweczki ja od 3 dni przeziębiona i mam jakies dziwne obawy czy dzidzia dalej rośnie pomijając ze od 3 dni czuje sie słabo i dalej mam mdłości, wczoraj wymiotowałam znowu po słodkim (sprawdzałam czy mogę juz jeść... dalej chyba nie), to martwi mnie moja masa ciała i niewielki brzuch 15 tydzień ... przybyło mi moze z 1,5 kg od początku ciąży bo troche wymiotowałam i nadal mój apetyt jest słaby... ale dużo wody pije (i tu pytanie co was kiedy wy sie ważycie? Mnie zawsze uczono na czczo przed śniadaniem najbardziej miarodajny wynik-a jak u was?) wizyta za 2 tygodnie i nie wiem czy zeby sie uspokoić iść do byle kogo wczesniej bo mój lekarz jest na urlopie wiec do niego za Chiny sie nie dostanę ... ostatnio tez mi tsh spadło do 0.39 ... ale podobno na końcu 1 trymestru to bylo
Normalne, ale kusi mnie zeby jutro pójść jeszcze raz to tsh sprawdzić czy nie spadlo jeszcze bardziej....miłego dzionka!
Ojej jak cudownie!!!! Ja właśnie będę chciała poprosić swojego lekarza czy mąż mógłby wejść ze mną na wizytę zeby w końcu zobaczyć na żywo ruszające się dzidzi <3Ja mam 9 czerwca ...mam nadzieję, że odwróci się tak, że będzie widać
No i na dodatek w klinice do której jeżdżę od 01.06 wznowili wizyty tatusiów, więc mój mąż pierwszy raz pójdzie ze mną na usg
Jejku jakie paluszki słodkie....Jeszcze się nie urodził, a już fochy strzela! Zobacz załącznik 1278318
Unficzka
Fanka BB :)
U mnie podobnie z brzuchem (18tc) - rano płasko, wieczorem widać, a jak dużo zjem to w ogóle mocno odstaje. Tylko, że raczej to wzdęcia i sadełko,[emoji3526]. Wczoraj na ważeniu było 2,5kg na plusie od początku ciąży, z czego 1kg to pierwszy trymestr, a półtora ostatni miesiąc [emoji23]Mój synek waży 155 gram. Brzucha nie mam jak leżę. To znaczy rano go nie ma, a wieczorem jest wzdęty jak balon. Jak stoje to mi odstaje, ale to raczej moje sadełko [emoji87][emoji87][emoji87]. Niewiem gdzie on się mieści [emoji849][emoji849][emoji849]
Natalia9898
U mnie znowu widać w sumie zależy co włożę mój się dziwił na początki tygodnia że mam już taki brzuch wielki ciągle chodził i powtarzał jaki wielki brzuch masz
Unficzka
U mnie niestety nie ma jeszcze takiej możliwości. Ale dostaje również oprócz zdjęć filmy 2d i 3d na pendrive, więc zawsze jak wracamy do domu to jest seans filmowy [emoji3526]Ja mam 9 czerwca ...mam nadzieję, że odwróci się tak, że będzie widać [emoji7]
No i na dodatek w klinice do której jeżdżę od 01.06 wznowili wizyty tatusiów, więc mój mąż pierwszy raz pójdzie ze mną na usg [emoji3590]
reklama
Natalia9898
u nas tam gdzie mam prowadzącego też nie ma takiej możliwości i oprócz zdjęć nic nie dostałam , ale lekarz robiący usg powiedział że gdzie indziej przyjmuje i tam mogę przyjść z partnerem na usg więc się zapisałam na środę może w końcu zobaczę kto tam mieszka bo na prenatalnych nawet mi nie powiedział kto to może być a mnie już zrzera ciekawośćU mnie niestety nie ma jeszcze takiej możliwości. Ale dostaje również oprócz zdjęć filmy 2d i 3d na pendrive, więc zawsze jak wracamy do domu to jest seans filmowy [emoji3526]