Natalka2606
Początkująca w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, gratuluję! [emoji3526]. I jakie ekspresowe wybieranie imienia [emoji3]Musze sie pochwalić dzis 13+4 i wizyta u gina i okazuje sie ze bede miec Córkę [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]moja kochaną Tosienka rośnie [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
CudownieMusze sie pochwalić dzis 13+4 i wizyta u gina i okazuje sie ze bede miec Córkę moja kochaną Tosienka rośnie
Moja córka w wieku przedszkolnym ma czasami takie ataki kaszlu że ciągle myślę że to zapalenie płuc a to zwykle wirusowki...Czyli myślisz, że to nie krztusiec?
My byliśmy zdrowi. Ona zachorowała i my z mężem po niej.. Te ataki kaszlu mnie tak naprowadzają.. Ale lekarzem nie jestem i osobiście mam nadzieję, że to wirusowka..
U mnie 13+3 na 3d siusiak był tak widoczny, że nie widzę szans żeby miał się wchłonąć [emoji23]Ciekawe jak sprawdzą się te prognozy płci z USG genetycznych. To mega wcześnie na płeć.
Dla mnie to też mało realne że jest większa śmiertelność. W ciąży mało które leki są bezpieczne a tu nagle szczepionka dobrze nie przebadana. Ja zawzczepie się dopiero jak będę miała pewność że nie zaszkodze dziecku czyli po urodzeniu.Wysoka śmiertelność kobiet w ciąży które zachorują na covid?
Gdyby tak było to raczej byłoby o tym głośno... A ja pierwsze słyszę żeby śmiertelność kobiet w ciąży = śmiertelność ludzi po 70 r.ż. chorym na covid.
I prawda jest że nie przetestowali szczepionek na ciężarnych, bo tak naprawdę to na nikim ich nie przetestowali, bo testy są z reguły kilku(nasto) letnie.
Ale tak jak piszesz - to wybór każdej z nas.
Gratuluję [emoji846][emoji846]Musze sie pochwalić dzis 13+4 i wizyta u gina i okazuje sie ze bede miec Córkę [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]moja kochaną Tosienka rośnie [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]