MiśZielinka
Fanka BB :)
Ojej jak sie czujesz? Jak temperatura? Ta rodzinny od razu na covid by Cie posłał. Mam nadzieje ze chociaż goraczka przeszla to najgorsze. Daj znac
Po nocy nie co lepiej. Ale strasznie boli mnie głowa.. W nocy walczyłam z tą gorączka, bólem gardła i nie mogłam powstrzac wymiotów, gdzie nie miałam czym bo przecież nie mogę nic przełykać.. Namęczyłam się okrutnie. Brzuch mnie bolał bo przecież non stop byłam spięta..
Mam nadzieję tylko, że z dzidziusiem wszystko jest ok.. Chciałabym być już chociaż w tym 16tc żeby słyszeć serce na detektorze..
A ogólnie to
Zacznę chyba sama się leczyć bo ten telefon nie miał sensu. Mam argmentin t po covidzie jeszcze na ból gardła więc będę sobie psikac bo jest bezpieczny dla ciężarnych i wszystkie te prenaleny.
Rano i wieczorem będę brała paracetamol żeby gorączka nie wracała.
Najgorsze jest to, że jest w domu też ze mną chora córka i chociaż mam ochotę leżeć plackiem muszę się nią zająć.. Ale jej przechodzi pomalutku więc mam nadzieję, że u mnie też będzie to na zasadzie takiej 3dniowki..
Co nie zmienia faktu, że jestem wypruta strasznie.. Naprawdę nawet mi się nie chce wstać i robić śniadania i gdybym była dzisiaj sama w domu to bym chyba zjadła suchy chleb na odwal się..