hikari_ona
Fanka BB :)
Ja mam, raczej gęsty.Mam take głupie pytanie. Czy macie jakąś wydzieline/śluz? Jest gęsty czy bardziej wodnisty?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam, raczej gęsty.Mam take głupie pytanie. Czy macie jakąś wydzieline/śluz? Jest gęsty czy bardziej wodnisty?
Ja za każdym razem idąc ba wizytę mam dokładnie tak jak Ty. I to nie jest dobre. W pt mam prenatalne wiec już wariuje powoliJa też mam zadyszkę, nawet przy krótkim spacerze. Ale bardziej martwi mnie to, że od wczoraj znów boli mnie brzuch i czuję takie kłucie po prawej stronie podbrzusza. Miałam tak na początku ciąży, lekarz powiedział, że mam duże ciałko żółte w prawym jajniku i dlatego może boleć, ale już od jakichś 2 tygodni było naprawdę dobrze, a od wczoraj znów się zaczęło
W ogóle jakoś się stresuję - jutro mam wizytę kontrolną (obecnie mam 9t3d) i martwię się, czy na pewno wszystko jest ok.
Mi brzuch jeszcze się nie zaokrągla, jak Wam - i jak siedzę, to dalej są dwie fałdki Od początku ciąży schudłam prawie 3 kg. Pomimo tego, że nie mam wymiotów, ani dużych mdłości, to jem bardzo mało Boję się, że powinnam jeść więcej, żeby maleństwo dobrze się rozwijało, ale nie daję rady Wczoraj np. źle się czułam i przez cały dzień mogłam zjeść tylko kanapki z żółtym serem i ogórkiem kiszonym, więc zjadłam ich na cały dzień może 7, a do tego trochę arbuza. Dziś rano śniadanie, później jabłko i kawałek arbuza i teraz mój narzeczony zrobił mi niepsodziankę i zamówił sushi, to trochę zjadłam (oczywiście pieczone).
Ale nie wiem dlaczego, ale mam taką obawę, że lekarz jutro powie, że coś jest nie tak
Ja prawie nie mam. Tzn mam jak pojawiają się plamienia a tak to właściwie nie mam.Mam take głupie pytanie. Czy macie jakąś wydzieline/śluz? Jest gęsty czy bardziej wodnisty?
To tez wszystko mamJa mam wrażenie jakby ktoś mnie rozpychał od środka i czuje pulsowanie w brzuchu.
Czasami coś ciągnie po bokach.
No i zaczęło mnie w lędźwiach bolec.
Ja raniutko bo stwierdziłam ze w pracy nie usiedzę inaczej. 7:40. Właśnie oglądałam wyniki z poprzednich ciąż dla porównania. Ryzyko podstawowe teraz będzie kosmicznie wysokie ze wzgl na wiek. Liczę ze korygowane obniży plus ostatecznie nifty tez rozwieje wątpliwości.Rany ale zbieg okoliczności, ja właśnie przełożyłam z pon na piątek hehena która masz? Ja na 11:40
Ciężko stwierdzić, raczej do tej pory miałam gęsty no is podbarwiony na brązowo, ale odkąd biorę luteine dopochwowo nic nie zauważyłam.. Wczoraj delikatny wodnisty pod brązowy.Mam take głupie pytanie. Czy macie jakąś wydzieline/śluz? Jest gęsty czy bardziej wodnisty?
Haha przynajmniej tyle dobrego.. Z jaką waga zaczynacie? Ja przytyłam strasznie bo brałam sterydy i po nich przybyło mi 10kg startuje z wagą 91.4kg
A w jakim jesteś wieku? Ja 37 skończone i właśnie zastanawiam się nad pappa bo na bank wyjdzie zle a z drugiej strony lekarz nie zaleca nic innego bo w ciąży bliźniaczej i tak nie wiadomo którego bobasa coś będzie dotyczyć, trochę w kropce jestemJa raniutko bo stwierdziłam ze w pracy nie usiedzę inaczej. 7:40. Właśnie oglądałam wyniki z poprzednich ciąż dla porównania. Ryzyko podstawowe teraz będzie kosmicznie wysokie ze wzgl na wiek. Liczę ze korygowane obniży plus ostatecznie nifty tez rozwieje wątpliwości.
Powodzenia. Dawaj znać jak w piątek
Ja skończyłam 39 właśnie i to czwarta ciaza (poprzednie 1 poronienie, nam już dwójkę dzieci). Ze względu na wiek optymistycznych wyników nie dostaniemy nigdy. Zwłaszcza jak masz bliźniaki. Rozważ pappa no i postaw ba super diagnostykę prenatalna. Zasięgnij opinii gdzie w Twojej okolicy zrobić to najlepiej. Ja robię w sumie trzy: 1 z luxmedu bo tam mam pakiet, 2 w ramach pappa i 3 to wyczekane prywatneA w jakim jesteś wieku? Ja 37 skończone i właśnie zastanawiam się nad pappa bo na bank wyjdzie zle a z drugiej strony lekarz nie zaleca nic innego bo w ciąży bliźniaczej i tak nie wiadomo którego bobasa coś będzie dotyczyć, trochę w kropce jestem