reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

Cześć dziewczyny 😁

gratuluję wszystkim przyszłym mamom, które się tu pojawiły i przy okazji ja się witam z Wami😁 Termin wg aplikacji na 11.10.2021, początek ostatniej miesiączki to 4 luty.

8 lat temu ponad również korzystałam bardzo aktywnie z forum babyboom i był to super spędzony czas.
Cześć raz jesscze!

reklama
Cześć dziewczyny 😁

gratuluję wszystkim przyszłym mamom, które się tu pojawiły i przy okazji ja się witam z Wami😁 Termin wg aplikacji na 11.10.2021, początek ostatniej miesiączki to 4 luty.

8 lat temu ponad również korzystałam bardzo aktywnie z forum babyboom i był to super spędzony czas.
Cześć raz jesscze!
Witamy na pokładzie! 😁 mamy trochę podobnie bo u mnie początek ostatniej miesiączki to 5 luty 😁

Dziewczyny, jestem już po badaniach i po teście obciążenia glukozą. Wszystko jest dobrze! Nie mam cukrzycy, a jeszcze spory zapas do górnej normy :) Tak mi ulżyło i tak bardzo się cieszę! :) Dalej będę się oczywiście trzymała zdrowego odżywiania, ale z większym spokojem.
Jedyne co mam, to lekkie nadciśnienie. Ale 21.04 mam wizytę u mojego lekarza i wtedy zobaczę co mi na to powie. Poza tym wszystkie wyniki są ok :) Musiałam się tym podzielić, bo wiem, że Wy mnie tu doskonale zrozumiecie :)

Dziewczyny, jestem już po badaniach i po teście obciążenia glukozą. Wszystko jest dobrze! Nie mam cukrzycy, a jeszcze spory zapas do górnej normy :) Tak mi ulżyło i tak bardzo się cieszę! :) Dalej będę się oczywiście trzymała zdrowego odżywiania, ale z większym spokojem.
Jedyne co mam, to lekkie nadciśnienie. Ale 21.04 mam wizytę u mojego lekarza i wtedy zobaczę co mi na to powie. Poza tym wszystkie wyniki są ok :) Musiałam się tym podzielić, bo wiem, że Wy mnie tu doskonale zrozumiecie :)
A jakie miałaś wyniki obciążenia glukoza? Ja miałam 140 po 1h i 138 po 2 h i lekarz powiedział że jest ok ale żeby się pilnować.
A gdzieś czytalam ze normy to 180 po 1h i 150 po 2 h.

reklama
Hej dziewczyny! 🙂 Dziś miałam pierwsze USG, okazało się, że jednak ciąża jest o tydzień młodsza i jestem 7+6 dziś a nie 9+0 tak jak myślałam. Widziałam serduszko, ale nic więcej nie wiem, więcej dowiem się 29.04 na wizycie z panią doktor.

Do góry