Witam. Na to wygląda że ja też zostanę listopadową mamą. Termin na 19 listopada. Nie wiem jakim cudem naskrobałyście już tyleset stron, czytam i ładuję akumulatory Waszym entuzjazmem. Niby wiem a jednocześnie nie mam pojęcia jakim cudem zaszłam w ciążę. Mam już dwoje dzieci i nie planowałam trzeciego.
reklama
Myślę że jutro. Lekarze w sumie za dużo nie mówią. Pytają czy wszystko dobrze i tyle. Dla mnie ważne że dziś na usg wszystko było w porządku i że już nie krwawie.
Magda jak dzisiaj się czujesz? Kiedy wychodzisz co mówią lekarze?
Haha witaj w klubie ciąż z zaskoczenia moje walentynki były aż za udane. Ja mam 1 dziecko i też chciałam na tym poprzestać no ale życie miało swoje plany
Witam. Na to wygląda że ja też zostanę listopadową mamą. Termin na 19 listopada. Nie wiem jakim cudem naskrobałyście już tyleset stron, czytam i ładuję akumulatory Waszym entuzjazmem. Niby wiem a jednocześnie nie mam pojęcia jakim cudem zaszłam w ciążę. Mam już dwoje dzieci i nie planowałam trzeciego.
Mnie już wczoraj opuściła nadzieja. 22 dni temu powinnam dostać okres, testy ciążowe wychodziły negatywne, poszłam do lekarza, dostałam luteinę 5 dni na wywołanie okresu. Okres nie nastąpił za to testy ciążowe już mi wychodzą pozytywne. Mam prawie 36 lat i wpadłam jak szesnastolatka.Haha witaj w klubie ciąż z zaskoczenia moje walentynki były aż za udane. Ja mam 1 dziecko i też chciałam na tym poprzestać no ale życie miało swoje plany
Krakowianka89
Fanka BB :)
Możliwe że coś pomyliłam też,bo pytały o przebyte nowotwory napewno ale nie widzę tego w papierach teraz :/ jak czytam ten formularz to jest informacja że przy transfuzji np można dopiero po roku, przy interferonie 4tygodnie pozniej, więc obstawiam że przy przebytych nowotworach będą dopytywac o sposób leczenia. Ale dwa lata to chyba już dość dawno jak patrzę na te kryteriaA przebyte nowotwory było określone ile to jest niedawno? Bo ja niestety mam historie sprzed 2 lat a myślałam, że zrobię ten test
Napewno cię o wszytsko wypytaja przy ankiecie przed pobraniem
Krakowianka89
Ale czad u mnoe zawsze spokojnie leżałoA teraz sie chwale.
Niesamowite bylo zobaczyc jak macha konczynami
Fejkaaa
Jejciu cudownieA teraz sie chwale.
reklama
Izabela52
GratulacjeA teraz sie chwale.