reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Witam. Na to wygląda że ja też zostanę listopadową mamą. Termin na 19 listopada. Nie wiem jakim cudem naskrobałyście już tyleset stron, czytam i ładuję akumulatory Waszym entuzjazmem. Niby wiem a jednocześnie nie mam pojęcia jakim cudem zaszłam w ciążę. Mam już dwoje dzieci i nie planowałam trzeciego.

reklama
Haha witaj w klubie ciąż z zaskoczenia ;) moje walentynki były aż za udane. Ja mam 1 dziecko i też chciałam na tym poprzestać no ale życie miało swoje plany
Witam. Na to wygląda że ja też zostanę listopadową mamą. Termin na 19 listopada. Nie wiem jakim cudem naskrobałyście już tyleset stron, czytam i ładuję akumulatory Waszym entuzjazmem. Niby wiem a jednocześnie nie mam pojęcia jakim cudem zaszłam w ciążę. Mam już dwoje dzieci i nie planowałam trzeciego.

Haha witaj w klubie ciąż z zaskoczenia ;) moje walentynki były aż za udane. Ja mam 1 dziecko i też chciałam na tym poprzestać no ale życie miało swoje plany
Mnie już wczoraj opuściła nadzieja. 22 dni temu powinnam dostać okres, testy ciążowe wychodziły negatywne, poszłam do lekarza, dostałam luteinę 5 dni na wywołanie okresu. Okres nie nastąpił za to testy ciążowe już mi wychodzą pozytywne. Mam prawie 36 lat i wpadłam jak szesnastolatka. 😂

A teraz sie chwale.
Niesamowite bylo zobaczyc jak macha konczynami

Załączniki

• IMG_2469.jpg
    IMG_2469.jpg
    187 KB · Wyświetleń: 104
A przebyte nowotwory było określone ile to jest niedawno? Bo ja niestety mam historie sprzed 2 lat a myślałam, że zrobię ten test 😱
Możliwe że coś pomyliłam też,bo pytały o przebyte nowotwory napewno ale nie widzę tego w papierach teraz :/ jak czytam ten formularz to jest informacja że przy transfuzji np można dopiero po roku, przy interferonie 4tygodnie pozniej, więc obstawiam że przy przebytych nowotworach będą dopytywac o sposób leczenia. Ale dwa lata to chyba już dość dawno jak patrzę na te kryteria

Napewno cię o wszytsko wypytaja przy ankiecie przed pobraniem :)

reklama
Do góry