reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Czy któraś jeszcze nie byla na pierwszym USG? Czy tylko ja zostałam 🙈 mój gin wraca dopiero w poniedziałek z urlopu i chyba się w końcu wybiorę 😬 od kilku dni objawy ciąży pojawiają mi sie dopiero po południu. Rano wstaje brzuch płaski, piersi zero, a teraz brzuch wywalony jak balon pewnie to wzdęcia, piersi umiarkowanie ale czuje je no i kac, delikatne mdłości. Czy ktoś ma podobnie ze dopiero po południu czy pod wieczór czuje dolegliwości ? Czy tylko ja jak zwykle na opak 🤣
Ja też jeszcze nie byłam w ogóle u lekarza. Do mojego jest bardzo ciężko się dostać i wizytę mam dopiero 12.04. Od jakiś 2 tygodni mam takie mdłości że już ledwo chodzę. Co bym nie zjadła zaraz chce mi się wymiotować...

Czy któraś jeszcze nie byla na pierwszym USG? Czy tylko ja zostałam 🙈 mój gin wraca dopiero w poniedziałek z urlopu i chyba się w końcu wybiorę 😬 od kilku dni objawy ciąży pojawiają mi sie dopiero po południu. Rano wstaje brzuch płaski, piersi zero, a teraz brzuch wywalony jak balon pewnie to wzdęcia, piersi umiarkowanie ale czuje je no i kac, delikatne mdłości. Czy ktoś ma podobnie ze dopiero po południu czy pod wieczór czuje dolegliwości ? Czy tylko ja jak zwykle na opak 🤣
Ja też czekam na pierwsze USG, jeszcze tydzień został

reklama
Do góry