Kasiii66
Zaciekawiona BB
Ja też jeszcze nie byłam. Czekam do 12.04 bo dopiero wtedy mój lekarz jest dostępnyJa jeszcze nie bylam takze nie jestes sama ja myślę że w tym tyg przyjmnie mnie moja pani doktor .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też jeszcze nie byłam. Czekam do 12.04 bo dopiero wtedy mój lekarz jest dostępnyJa jeszcze nie bylam takze nie jestes sama ja myślę że w tym tyg przyjmnie mnie moja pani doktor .
Ja też jeszcze nie byłam w ogóle u lekarza. Do mojego jest bardzo ciężko się dostać i wizytę mam dopiero 12.04. Od jakiś 2 tygodni mam takie mdłości że już ledwo chodzę. Co bym nie zjadła zaraz chce mi się wymiotować...Czy któraś jeszcze nie byla na pierwszym USG? Czy tylko ja zostałam mój gin wraca dopiero w poniedziałek z urlopu i chyba się w końcu wybiorę od kilku dni objawy ciąży pojawiają mi sie dopiero po południu. Rano wstaje brzuch płaski, piersi zero, a teraz brzuch wywalony jak balon pewnie to wzdęcia, piersi umiarkowanie ale czuje je no i kac, delikatne mdłości. Czy ktoś ma podobnie ze dopiero po południu czy pod wieczór czuje dolegliwości ? Czy tylko ja jak zwykle na opak
O super to mnie pocieszyłaś terazNo ja zagniezdzajie mialam 3 marca a okres powinnam miec 9tego owu mialam 23 lutego czyli wszystko jak w zegarku ale taka sytuacje jak ty mialam z pierwszym synem .. ale szybko nadgonil i tetmin usg pokryl sie z om
Ja również mam z medicover i rezygnuje z Gyncentrum
Daj znać czy Ci przepiszą te badania bo z Luxmedem to nigdy nic nie wiadomo mogą powiedzieć, że w 1 trymestrze tych badań się nie robiRzeczywiście sprawdziłam w moim pakiecie i te badania są musze się upomnieć o skierowanie, chyba też wezmę teleporade w tym celu)
Ja też czekam na pierwsze USG, jeszcze tydzień zostałCzy któraś jeszcze nie byla na pierwszym USG? Czy tylko ja zostałam mój gin wraca dopiero w poniedziałek z urlopu i chyba się w końcu wybiorę od kilku dni objawy ciąży pojawiają mi sie dopiero po południu. Rano wstaje brzuch płaski, piersi zero, a teraz brzuch wywalony jak balon pewnie to wzdęcia, piersi umiarkowanie ale czuje je no i kac, delikatne mdłości. Czy ktoś ma podobnie ze dopiero po południu czy pod wieczór czuje dolegliwości ? Czy tylko ja jak zwykle na opak
Ja mam 0.5, a normy tak jak u Ciebie 1 do 6Tak eozynofile tez mam ponizej, mam 0.6 a norma jest od 1 do 6
Będziez robiła w Katowicach na chorzowskiej?
Też mam prenatalne 20 kwietniaJa mam najbliższą wizytę 20 kwietnia i to mam już prenatalne badanie