reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Ooo czyli tak samo miałaś. Ja właśnie dostałam pakiet 1 trymestr, ale tam nie było tych dwóch badań, a lekarz się upominał i widzę, że dziewczyny robią.
Ja umówiłam teleporadę z innym ginekologiem i zapytam czy mi przysługuje.
Ogólnie mają te badanie na pewno bo miałam bezpłatne robione w październiku. Tylko już jest nie ważne bo w ciąży ma być aktualne :)
Rzeczywiście sprawdziłam w moim pakiecie i te badania są:) musze się upomnieć o skierowanie, chyba też wezmę teleporade w tym celu;))

Ja dopiero 12 maja 🤣😂🤣😂😂🙈🙈🙈🙈
to juz masakra ja zaczynam panikować objawy mi maleją najgorsza niewiedza mam nadzieję że jak byłam na ip w sobotę i było wszystko ok to ze jest kurcze mam takiego stracha ze nie wiem co ehh chyba za dużo czasu wolnego i za dużo czytania .niby od soboty nic się nie dzieje żadnych plamien ehh chyba za bardzo się martwię a tu jeszcze 2 tygodnie czekania.

O ile mam daleko do terminu wizyty to nawet daje rade. Tak na dzień przed niestety schizowac zaczynam. Ale staram się cieszyć z każdego dnia [emoji16] jak położę rękę na brzuchu to się trochę uspokajam i wierzę że mój mały płodek ma się dobrze.
to juz masakra ja zaczynam panikować objawy mi maleją najgorsza niewiedza mam nadzieję że jak byłam na ip w sobotę i było wszystko ok to ze jest kurcze mam takiego stracha ze nie wiem co ehh chyba za dużo czasu wolnego i za dużo czytania .niby od soboty nic się nie dzieje żadnych plamien ehh chyba za bardzo się martwię a tu jeszcze 2 tygodnie czekania.

reklama
Do góry