Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dziewczyny u mnie niestety ostatecznie potwierdzono puste jajo płodowe więc do Was nie dołączę [emoji20]
Zobacz załącznik 1256789
Nie załamuje się jeszcze ale boje się poronienia a tak poza tym to szkoda że na badania genetyczne dają po trzech poronieniach nie wcześniej (u mnie drugie )Przykro mi. Przytulam Cie mocno
kochana bierz 3/4 po prostu połówkę i połowę połowy to ładnie się łamieMama mi swoją 100 dała i na razie będę jadła pół trudno jak się nie da. Ale to jest absurd
przytulam o ściskam mocno miałam to samo w tamtym roku
Czekamy na wieści [emoji846]ja wizytuje o 16:20 Mam nadzieje ze czegos sie dowiemy
Współczuję jak codziennie wymiotujesz mi zdaza się to sporadycznie i mam tego dość. Oby było już tylko lepiej [emoji846]Nie wierzę w to co właśnie napisze, ale dziś jest pierwszy dzień od końca lutego BEZ WYMIOTÓW RANO [emoji3059][emoji3059] jest mi niedobrze, mdli mnie, ale nie wymiotowałam I narazie się nie zbiera [emoji5] z jednej strony mnie to cieszy, a z drugiej lekko się schizuję - ostatecznie to już 11+2 to mogłoby już przechodzić [emoji28]
tsh piękne!!!Hej dziewczyny.
Gratuluje udanych wizyt. Kto jutro wizytuje i o ktorej??
Ja karty ciaży też nie mam. W czwartek ma mi załozyć jesli wszystko będzie ok.
Badania krwi zlecil na ostatniej wizycie.
Wyniki dzis odebralam, więc z całym kompletem jadę do kontroli.
TSH wyszlo mi 1.66. Dobre?? Bo sie nie znam...