reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Dzień dobry mamuski[emoji477][emoji846]
Ja dzisiaj wizyta w końcu.
Wszystkim dzisiaj wizytującym powodzenia i samych dobrych wieści.Musze pojawić się w pracy dzisiaj a tak mi się nie chce że szok.
@rossig zaraz sprawdzam ankiety, właśnie odpaliłam kompa.
Pytanie - co dzisiaj gotujecie, bo u mnie brak pomysłu.
@Mila09 trzymam kciuki[emoji110][emoji110][emoji110]

reklama
Bardziej mnie martwi organizacja mieszania :D wiem, że trochę jeszcze na to za wcześnie ale już sobie myślę jak poukładać, żeby było tak jak chce 🤭 dostałam przysłowiowego kopa w tyłek, żeby myśleć pozytywnie i nawet mi to wychdzi. Puki co nie mogę się doczekać wizyty na której się wszystko okaże i musi być dobrze 😊
To mały pikus 😀ja z mężem misze zmienić mieszkanie bo wynajmujemy kawalerkę a w pobliżu nie ma większych mieszkań wiec musimy zmienić miasto dalej od rodziny :)

Dziewczyny piszemy dużo o objawach fizycznych. A jak psychicznie się czujecie/trzymacie?

Ja Wam powiem, że na razie jest mi jakoś smutno od kilku dni. Wiadomo hormony swoje robią ale myślę, że dużo się zmieni nawet teraz w następnych kilku tygodniach. Juz się zmieniło bo poszłam na kilka dni na L4 na którym i tak muszę zrobić kilka rzeczy do pracy...
Cieszę się z ciąży bo staraliśmy się 7 miesięcy i po drodze ciąża biochemiczna ale na razie tyle niewiadomych... Mam plan spędzić wieczór z mężem. Jutro angielski. Trzeba sobie jakoś ten czas zapełnić.
ja psychicznie niby ok, ale tak od trzech dni mam jakies czarne mysli, ze cos sie dzieje nie tak, dzis mnie mocno boli brzuch, no i wkrecam sobie najgorszy scenariusz. Jutro mam wizyte pierwsza, przed ktora sie mega stresuje, boje sie ze sie rozczaruje...

Dzień dobry mamuski[emoji477][emoji846]
Ja dzisiaj wizyta w końcu.
Wszystkim dzisiaj wizytującym powodzenia i samych dobrych wieści.Musze pojawić się w pracy dzisiaj a tak mi się nie chce że szok.
@rossig zaraz sprawdzam ankiety, właśnie odpaliłam kompa.
Pytanie - co dzisiaj gotujecie, bo u mnie brak pomysłu.
@Mila09 trzymam kciuki[emoji110][emoji110][emoji110]
Powodzenia tez się wybieram do lekarza :)

Dziewczyny wysłałam pytanie do naszej adminki czy i jak często można usuwać osoby z wątku prywatnego.

Zdania kiedy się przenieść mamy mocno podzielone. Jednak większość dylematów czy się przenieść dotyczy ewentualnych osób nieaktywnych w przyszłości. Dużo osób używa argumentu, że będzie można takie osoby usunąć. Pytanie tylko jak często można to robić 🙈
Napisze Wam oczywiście jak tylko dostanę odpowiedź ;)

@Ces

Dziewczyny wysłałam pytanie do naszej adminki czy i jak często można usuwać osoby z wątku prywatnego.

Zdania kiedy się przenieść mamy mocno podzielone. Jednak większość dylematów czy się przenieść dotyczy ewentualnych osób nieaktywnych w przyszłości. Dużo osób używa argumentu, że będzie można takie osoby usunąć. Pytanie tylko jak często można to robić 🙈
Napisze Wam oczywiście jak tylko dostanę odpowiedź ;)

@Ces
Zawsze twierdze ze praca zespolowa i w grupie jest efektywniejsza.To dobrze ze napisalas do Ani. Myślę że bedziemy miec czarno na białym, tzn.to co my wiemy nie znaczy ze inni wiedzą i warto przekazac informacje :)

reklama
To mały pikus 😀ja z mężem misze zmienić mieszkanie bo wynajmujemy kawalerkę a w pobliżu nie ma większych mieszkań wiec musimy zmienić miasto dalej od rodziny :)
No to już hardcore 🤭 ja bym też chciała zmienić ale na razie nie ma jak 🙄 ciasne ale własne jak to się mówi 😂

Do góry