MamaPoRazTrzeci
Aktywna w BB
Ufff. Kilka godzin i tyle nadrabiania. Jeśli chodzi o zamknięty i tamtą dziewczynę, to niech dołącza. Jak tu ktoś napisał, jeśli się nie zgodzimy to może zacząć z innego profilu o wtedy dołączymy, więc nie ma sensu wykluczać Bardziej chyba chodzi o to, że to forum jest po prostu publiczne. Nie chodzi o konkretne osoby teraz, tylko np ktoś może to przeczytać za 10 lat, okaże się że nas zna i robić sobie śmichy - "a, znalazłam cię na forum bb, wciąż cię swędzi ta pipka"? A zamknięty to zamknięty.
Ja wciąż nie mogę uwierzyć, że jestem w ciąży. Myślałam, że jak zobaczę serduszko na USG, to uwierzę, ale nie. Wciąż muszę sobie przypominać, że tam w brzuchu jest taka krewetka z bijącym sercem i sobie rośnie. Za pierwszym razem też tak miałam. Mąż się że mnie śmiał, bo podobno byłam troszkę naćpana demerolem i jak się córka urodziła, to wciąż powtarzalam z niedowierzaniem: jejku, to jest dziecko, to moje dziecko.
Więc tak. Można wiedzieć, skąd się biorą dzieci a i tak się człowiek dziwi.
Ja wciąż nie mogę uwierzyć, że jestem w ciąży. Myślałam, że jak zobaczę serduszko na USG, to uwierzę, ale nie. Wciąż muszę sobie przypominać, że tam w brzuchu jest taka krewetka z bijącym sercem i sobie rośnie. Za pierwszym razem też tak miałam. Mąż się że mnie śmiał, bo podobno byłam troszkę naćpana demerolem i jak się córka urodziła, to wciąż powtarzalam z niedowierzaniem: jejku, to jest dziecko, to moje dziecko.
Więc tak. Można wiedzieć, skąd się biorą dzieci a i tak się człowiek dziwi.