reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Dokładnie. Dlatego zrobienie listy to jedno, ale później jeszcze dać chwilę nowym na poznanie się. Pamiętam z innego forum dziewczyny na spokojnie zamknięty robiły w okolicach połówkowych. Co pozwoliło wyeliminować jedną bardzo toksyczna dziewczynę. Tutaj dziewczyny bardzo szybko chcą zamknięty , jak dla mnie ciut za szybko. Można się poznawać nie wywlekając swoich historii do 10 pokolenia wstecz[emoji6] na samym początku. Ale co kto lubi. A to że będzie zamknięty, nie oszukujmy się nie wyeliminuje ryzyka że coś się nie wydostanie, zwłaszcza że nadal mało się znamy. Po prostu jestem ostrożna i wolę chuchać na zimne. Jeśli kogoś tą analizą uraziłam to sorry taki mamy klimat[emoji6]
Oj tak zgadzam się ;) na starszych miesiącach dziewczyny robiły wątki zamknięte po 1 trymestrze. Dla mnie to też troszkę za szybko bo jeszcze nawet niektore dziewczyny nie miały owulacji i też będą listopadowymi mamami 🤦‍♀️ odbieramy im szanse, żeby nas poznały i też dobrze się poczuły na wątku . Każdy powinnien mieć równe szanse ;)
No i jednak część osób odpadnie, a te osoby będą miały już dostęp do prywatnego 🙄
Teraz się poznajemy.
Była afera też kiedyś na jednym wątku, że szybko utworzyli prywatny, a tam ktoś się podszywał pod ciężarną i potem stalkował jedną dziewczynę.

@Amaleta za tydzień nie będzie nawet wszystkich listopadowych mam więc proszę poczekajmy ze zgłaszaniem jak będą wszyscy. Większość osób jest za tym, żeby poczekać z wątkiem prywatnym.

🤔a czemu tak rano wstajesz na tego dupka ? Ja biorę przy śniadaniu i kolacji po 2 tabsy nie znalazłam w ulotce ze co 12h trzeba i lekarz tez nie mówił 🤔 pyszne śniadanko ☺☺
Może ma zalecenie jeść 3 razy dziennie, a chodzi spać wcześniej ☺️

Ja też mam 3 razy dziennie po 2 tabletki 🙈

Ja czytałam wczoraj do pozna wieczorem a rano wstaje a tu 10 nowych stron 😱
Ja Was nadrabiam od czwartku 🤣 byłam 70 stron do tyłu. W piątek już tylko 40. Potem w sobotę znowu nadgoniłyście. I co jestem 10 stron to przodu to 10 nowych stron zapisanych 😂😂😂
Masakra 🙈 ale fajnie, fajnie, że tyle nas jest 😁

Także jakbym odpowiadała na coś starszego tzn, że nadrabiam 😃

Idę dalej czytać 😁

Oj tak zgadzam się ;) na starszych miesiącach dziewczyny robiły wątki zamknięte po 1 trymestrze. Dla mnie to też troszkę za szybko bo jeszcze nawet niektore dziewczyny nie miały owulacji i też będą listopadowymi mamami 🤦‍♀️ odbieramy im szanse, żeby nas poznały i też dobrze się poczuły na wątku . Każdy powinnien mieć równe szanse ;)
No i jednak część osób odpadnie, a te osoby będą miały już dostęp do prywatnego 🙄
Teraz się poznajemy.
Była afera też kiedyś na jednym wątku, że szybko utworzyli prywatny, a tam ktoś się podszywał pod ciężarną i potem stalkował jedną dziewczynę.

@Amaleta za tydzień nie będzie nawet wszystkich listopadowych mam więc proszę poczekajmy ze zgłaszaniem jak będą wszyscy. Większość osób jest za tym, żeby poczekać z wątkiem prywatnym.
spoko.

Teraz się poznajemy.

ludziom sie naprawde chce takie rzeczy robic? 🤯

Przełożyli mi wizytę u ginekologa a mialam dostać L4. Myślicie ze rodzinny mi wystawi bez problemu? Właśnie ma dzwonić dzisiaj i się stresuje 😅 raz w życiu byłam na L4

reklama
Do góry